Bezár

Hírarchívum

Aerobicos és fitneszes éremeső

Aerobicos és fitneszes éremeső

2008. május 04.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A fitneszesek és az aerobicosok küzdelmeit is lebonyolították a Magyar-Egyetemi Főiskolai Országos Bajnokság 2008. évi versenysorozatában. A Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak mindkét sportágban jutott aranyérem.
Az egyetemi-főiskolai fitneszbajnokságot Hódmezővásárhelyen a városi sportcsarnokban tartották április 12-én. A férfiak között a szegedi Zengő Dezső (JGYPK, II. éves testnevelő-edző) lett a bajnok, a nők versenyében második helyen végzett Czavalinga Dóra (TTIK, I. éves környezettan), negyedik lett Zvara Andrea (edzők: Rácz Ildikó, Szatmári Zoltán, Miklós Melinda).
Az aerobicosok április 20-án a Debreceni Egyetemen versengtek. Az SZTE először vett részt a megmérettetésen. Egyéniben a tizenkettes döntőbe hat szegedi egyetemista jutott be: Pásztor Andrea, Miklós Melinda, Czavalinga Dóra, Zengő Dezső, Bátyai Fruzsina és Árva Dóra. Bátyai Fruzsina (JGYPK, I. éves testnevelő-edző) végül a nagyszerű harmadik helyezést érte el.
Összesített csapatban – nagy meglepetést okozva az SZTE végzett az élen. A bajnokcsapat tagjai: Pásztor Andrea, Miklós Melinda, Czavalinga Dóra, Zengő Dezső, Bátyai Fruzsina, Zoltai Fruzsina, Árva Dóra, Danóczi Linda, Kovács Mónika, Kiss Brigitta, Nagy Ibolya, Zvara Andrea. Edző: Rácz Ildikó.
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek