Bezár

Hírarchívum

Újabb MEFOB-sikereink

Újabb MEFOB-sikereink

2008. április 17.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Újabb versenyekkel folytatódtak a 2008-as Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság versenysorozatának küzdelmei, s ismét szép sikereket arattak a Szegedi Tudományegyetem sportolói.
Április 13-án Egerben csaptak össze a magyar felsőoktatási intézmények legjobb birkózói. A nők 51 kg-os súlycsoportjában szegedi győzelem született: Sárközi Viktória, az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar IV. éves testnevelés-rekreáció szakos hallgatója nyakába akasztották az aranyérmet.
A floorballosok április 5-6-án a veszprémi Pannon Egyetemen mérték össze tudásukat. A Szegedi Tudományegyetem együttese az A jelű csoportba került a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Miskolci Egyetem és a Semmelweis Egyetem alakulatainak társaságában.
Eredményeink: SZTE - BME 0-12, SZTE - DE 2-4, SZTE - Corvinus 1-2, SZTE - ME 1-1, SZTE - SE 2-1.
Az SZTE gárdája csoportjában negyedikként, az összetettben pedig a hetedik-nyolcadik helyen végzett a tizenkét csapatot felvonultató mezőnyben. Érdekesség, hogy 2006-ban és 2007-ben is ugyanezt az eredményt érték el egyetemünk képviselői.
Az első helyet 2008-ban a BME, a másodikat a házigazda Pannon Egyetem, a harmadikat a Corvinus szerezte meg.
P. M. L.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek