Bezár

Hírarchívum

A Föld Napja a TIK-ben

A Föld Napja a TIK-ben

2008. április 22.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központja színes programkínálattal várja látogatói április 22-én a Föld Napja alkalmából.
Többek között kazántúrákat tartanak: 10 és 15 óra között óránkénti indítással tízfős csapatokban tájékozódhatnak az érdeklődők, miként működik a TIK gépészeti rendszere.
A program egyik központi eleme a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. megjelenése, a szelektív hulladékgazdálkodás fontosságának bemutatása. A látogatók megismerkedhetnek a kft. tevékenységével, megtudhatják, hogy a TIK-ben, illetve Szegeden, a lakóhelyükhöz legközelebb hol találhatók szelektívhulladékgyűjtő-szigetek, és további hasznos tanácsokat kaphatnak a szelektív hulladékgyűjtésről.
10 és 15 óra között külön standdal mutatkozik be a Greenpeace: a jelenlévők megismerkedhetnek a szervezettel, annak munkájával, célkitűzéseivel, az öt globális Greenpeace-kampánnyal, s beszélgethetnek az aktivistákkal. Ezen túlmenően napközben hosszabb-rövidebb filmvetítések is várják a résztvevőket.
De ez még nem minden! Lesz bőven sport, kerékpározás a füvészkertbe, az Universitas Szeged Kht. és az SZTE Alma Mater-faültetés 14 órától, kupakgyűjtés, papírgyűjtés minden a környezettudatos magatartás jegyében.
Részletes információk: www.tik.u-szeged.hu.
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek