Bezár

Hírarchívum

Bajai csapás az egyetemistáknak

Bajai csapás az egyetemistáknak

2008. április 22.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Második tavaszi vereségét szenvedte el a futsal NB II április 21-i játéknapján az Universitas Szeged. A Beher-Baja az újszegedi sportcsarnokból csente el a három pontot.
A tavaszi fordulók során remeklő szegedi egyetemisták – hét győzelem mellett csak egyszer szenvedtek vereséget – a tabella ötödik helyén tanyázó Baját látták vendégül a 23. fordulóban. A mérkőzésnek komoly tétje volt, hiszen a nyolcadik Universitast mindössze hat pont választotta el a táblázaton a vendégektől, így egy esetleges győzelemmel az ötödik pozíció még elérhető lett volna a Szeged számára a hátralévő három fordulóban.
 
Kalános János (középen fehérben) két gólja is kevésnek bizonyult a bajaiak ellen.
Fotó: Segesvári Csaba
 
Sajnos indokolt a feltételes mód használata, hiszen hiába szerzett gyorsan vezetést a vendéglátó, a bajai együttes az őszi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is magabiztosan verte Horváth Levente tanítványait. Természetesen semmi nincs veszve, hiszen a hatodik-hetedik helyezett, 31 pontot gyűjtött Bonyhádnak és DEAC-nak csupán három egység az előnye, így ha jól hajrázik, a hatodik helyre még bőven odaérhet a jelenleg 28 pontos Universitas.
Szabó Zoltánék a következő fordulóban az eggyel mögöttük álló Goldball RFC Csömör II. csapatához látogatnak.
Az NB II 23. fordulójában:
Universitas Szeged Beher-Futsal Klub 3-8 (2-2). Újszegedi sportcsarnok, vezette: Kucsora, Wittmann.
Universitas: Vasuth E. Laudisz P., Szabó Z., Kalános J., Fülöp A. Csere: Herczeg G. K., Szűcs S., Tóth P., Sólyom B., Fábián Cs., Gombos V., Bakos Sz. (kapus). Edző: Horváth Levente és Albert Miklós. A szegedi gólszerzők: Kalános 2, Herczeg.
Horváth Levente: „Az első félidőben remekül játszottunk, egyenrangú ellenfelei voltunk a Bajának, ám a folytatásra elfáradtunk, és a frissebb vendégek kihasználva a hibáinkat magabiztosan nyertek. A vereség ellenére becsülettel küzdöttek a fiúk.”
P. M. L.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek