Bezár

Hírarchívum

A 10 legjobb 2022-es videó közé választotta az SZTE videóját a Study.eu európai képzési portál

A 10 legjobb 2022-es videó közé választotta az SZTE videóját a Study.eu képzési portál

A 10 legjobb 2022-es videó közé választotta az SZTE videóját a Study.eu képzési portál

2022. december 14.
2 perc

Az európai felsőoktatási kínálatot listázó Study.eu oldalnak is megtetszett a Szegedi Tudományegyetem 2022. október 3-án kiadott, angol nyelvű „Szenvedélyünk a Jövőd!” című népszerűsítő videója.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Study.eu munkatársai a LinkedIn közösségi portálon tettek közzé bejegyzést, amelyen felsorolják a 2022-ben általuk legjobban kedvelt 10 egyetem-bemutató videót. A poszt az SZTE videója mellett a Kenti Egyetem, a Brnói Műszaki Egyetem, a Leuven Egyetem, a Malmö-i Egyetem, az EU Business School, az Oulu-i Egyetem, a segoviai IE Egyetem, a Toulouse-i TBS Egyetem videóját és a Chichesteri Egyetem humoros TikTok videóját szemlézte.

A nemzetközi hallgatók számára az európai képzéseket összehasonlító oldal a Szegedi Tudományegyetem videóját úgy kommentálja, hogy a média kitűnő minősége és a gyors vágások miatt olyan hatást kelt, mint egy film előzetese. „2023-ban érkezik a közeli mozikba” – fűzik hozzá a Study.eu posztjában.

A videó a Szegedi Tudományegyetem hivatásáról szól, az egyetem helyszíneit és tevékenységeit villantja fel, és arra a kérdésre ad választ, hogy miért is az SZTE-t válasszuk?

Kattintson a videóra, és kiderül! Több videóért keresse fel a Szegedi Tudományegyetem Youtube-csatornáját!Az SZTE számára 2022 őszén 5 film készült a különböző tudományterületek szerint. Bajusz Péter, az SZTE NKI marketing-ügyekért felelős irodavezető-helyettese elmondta, a központi film ezek vágata lett, amelynek fókuszába a hallgatói célok kerültek, valamint az, hogy bemutassuk: "az SZTE hallgatójának lenni a lehetőségeid kiaknázását jelenti".

- A film a beikolázási kampányunk szerves része, mind az 5 filmet, mind a központi filmet központi elemként használjuk a beiskolázási kampányok online felületein, utóbbi ezen felül a Szegedi Tudományegyetem központi rendezvényein intróként szolgál. Az 5 film előkészítése több mint fél éves időszakot ölelt fel - jegyezte meg Bajusz Péter.

A film alkotója a Mindfilm stúdiója.

Kreatív, rendező: Guba Gergő, Tokay Péter
Operatőr: Guba Gergő
Segédoperatőr: Bagi Attila
Gyártásvezető: Bajusz Péter
Utómunka: Guba Gergő
Zene, SFX: Tóth János
Voiceover: Jakab Csaba, Balázs István, Fái Bernadett, Varga Gergő, Balogh Ramóna, Szűcs Gábor
Voiceover felvétel: Vári Gábor, Tóth János
Fővilágosító: Kiss Antal
Segédvilágosító: Joó Imre, Oláh Marci
Smink: Nógrádi Eszter

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek