Bezár

Hírarchívum

Színes programok a szegedi közművelődési konferencián

Színes programok a szegedi közművelődési konferencián

2013. március 19.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem andragógushallgatói szervezésében huszonkettedik alkalommal rendezik meg az Országos Közművelődési Konferenciát. A március 25-27-i rendezvényen tudományos, kulturális és azt oktatást érintő programok közül válogathatnak az érdeklődők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Kerekasztal-beszélgetések, neves szakmai előadók, valamint a közélet és a kultúra ismert arcai: csak néhány példa az Országos Közművelődési Konferenciáról. A hazánkban egyedülálló rendezvényt idén 22. alkalommal tartják meg a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE), hagyományosan a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézet andragógushallgatóinak szervezésében.

 

Így március 25-27-ig színes programok várják az universitas polgárait és minden fiatalt, akik érdeklődnek a kultúra, a média, a menedzsment és a felnőttképzés iránt. Míg a magyar zeneipari oktatás helyzetét többek között Beck Zoltán ismerteti, addig roma művészekkel beszélgethetnek a résztvevők, vagy épp az élőkönyvtár „szolgáltatásait” élvezhetik. A hallgatók tudományos munkáikat is bemutatják a Szilléri sugárúti épületben, s egyúttal az érdeklődők megismerhetik a Nagyító Közalapítványt vagy az SZTE Karrier Irodáját. Azonban a külföldi tanulmányi vagy az andragógiaképzés rejtette lehetőségekről is esik szó a konferencián.

 

Változatos ajánlatokkal kecsegtetni a rendezvény a szakmai programokon túl is látogatóit. Városi vetélkedő, tűzzsonglőr-bemutató, vetítések és színpadi produkciók is várják a kultúra iránt érdeklődőket. A rendezvény keretein belül ugyanis koncertezik a Critical Silence, előadást tart a PróbaKör, míg a záróesten a The Carbonfools lép fel.

 

A több helyszínen zajló XXII. Országos Közművelődési Konferencia részletes programja az alábbiakban olvasható, további információk pedig a rendezvény Facebook-oldalán vagy a honlapján érhetők el.

kmk_2013

 SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek