Bezár

Hírarchívum

Újra nyitott sportszombat az SZTE Hattyas sori pályáin

Újra nyitott sportszombat az SZTE Hattyas sori pályáin

2013. május 24.
1 perc

A hónap utolsó szombatján ismét nyitott edzőtermekkel és pályákkal, ingyenes programokkal várják a mozogni vágyókat az SZTE Hattyas sori Sportközpontjában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Díjtalanul használhatják az SZTE Sportközpontjának Hattyas sori szabadtéri sportpályáit (kosár, streetball, foci, tenisz), illetve kondicionáló termét május 25-án (szombaton) 9 és 19 óra között a Szegedi Tudományegyetem polgárai és családtagjaik, vendégeik – tudtuk meg Trényiné Rákóczi Zsuzsannától. Az SZTE Sportközpont vezetője elmondta: a hónap utolsó szombatján 9 órától zenés ébresztő torna jelenti a bemelegítést, majd az érdeklődők kipróbálhatják a fitmix mozgásformát az „A” teremben. A külső pályán 14 órától edzést tartanak a triálosok. A programokba bárki bekapcsolódhat. 10 és 12 óra között szakember irányításával a falmászóteremben is próbát tehetnek a vállalkozó kedvű látogatók.

 

Az idei határidőnaptárban érdemes megjelölni a további díjmentes sportszombati napokat: június 29., július 27., augusztus 31., szeptember 28., október 26., november 30.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek