Bezár

Hírarchívum

Újságíró gyakornokokat vár az SZTE Médiacentrum

Újságíró gyakornokokat vár az SZTE Médiacentrum

2013. augusztus 28.
1 perc

2013. szeptember 10-ig jelentkezhetnek az érdeklődő hallgatók az SZTE Médiacentrum gyakornoki felhívására.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Érdekli a média világa? Szívesen látná viszont a nevét újságok hasábjain vagy stáblistákon? Van kedve interjút készíteni tudósokkal, közismert emberekkel, tehetséges fiatalokkal? Szívesen járna tudósítóként is koncertekre, fesztiválokra, kiállítás-megnyitókra, színházi bemutatókra? Örömmel eljutna olyan helyre, ahova magánemberként talán sosem sikerülne? Szívesen bekapcsolódna az SZTE Médiacentrumhoz tartozó médiumok (www.u-szeged.hu hírportál, Szegedi Egyetem Magazin, SZTE TV, SZTE rádió) szerkesztőségi munkájába?

 

Aki ezek közül a kérdések közül akár egyre is igennel válaszolt, az az egyetemi hallgató jelentkezzen bátran gyakornoknak, önkéntesnek a Szegedi Tudományegyetem Médiacentrumához!

Újra elindult az SZTE Médiacentrum népszerű gyakornoki programja: első körben 2013. szeptember 10-ig várják az érdeklődő hallgatók pályázatait a szovivo@rekt.szte.hu e-mail címre. A pályázathoz magyar nyelvű önéletrajzot és motivációs levelet is csatolni kell!

 

Az újságíró gyakornokkal kapcsolatban elvárás az analizáló- és szintetizáló képesség, a jó íráskészség, a kommunikációs készség, valamint a határozott fellépés. Felhasználói szinten ismerniük kell továbbá a Microsoft Office Excel, Word és PowerPoint számítógépes programokat.

 

Az SZTE Médiacentrum új gyakornokait személyes interjún választják ki.

 

SZTEinfó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek