Bezár

Hírarchívum

Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napokat tart az SZTE

Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napokat tart az SZTE

2012. október 12.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem álláskeresésre, illetve a közelgő állásbörzére felkészítő egyhetes tréninget tart hallgatóinak, melyen a részvétel ingyenes.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2012. október 9–15-e között kerül sor a már hagyományos SZTE Őszi Állásbörze kapcsolódó programsorozatára, az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napokra a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Ady tér 10.). A szervezők célja, hogy megkönnyítsék az universitas hallgatóinak, diplomásainak álláskeresését, munkába állását, hasznos tippekkel és információkkal látva el őket. Mindezt szakemberekre támaszkodva, változatos tematikájú gyakorlatorientált tréningekkel kívánják elérni.

A felkészítő napok központjában a rutin- és tapasztalatszerzés áll. A programok keretében a látogatók napról-napra juthatnak el saját önismeretüktől a gyakorlatias kétnyelvű (angol–magyar) próbainterjúig. A frissdiplomások számára – többek között – lehetőség nyílik a sikeres önéletrajz és motivációs levél kompetenciájának az elsajátítására, a hatékony álláskeresési csatornák megkeresésére. Ez a hét azonban nemcsak a már lediplomázott hallgatóknak szól, hanem a még az egyetemi éveiket taposó diákoknak is. Ezért szó lesz a hazai és európai önkéntességről, valamint a gyakornoki helyek megpályázásáról – minderre egyéni tanácsadás keretében kerül sor. A programsorozat végére a Szegedi Tudományegyetemre járó vagy itt végzett fiatalok rutinos magabiztossággal állhatnak leendő munkáltatóik elé.

Az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napok pontos programterve a következő linken olvasható:

http://www.sztekarrier.hu/hu/hirek1/oszi_felkeszito_napok

Ezt az eseményt követi majd egyébként október 16-án (kedden) az immár nyolcadik alkalommal megrendezendő SZTE Őszi Állásbörze, egybekötve a harmadik Szolgáltatók Börzéje és Mesterképzések Nyílt Napjával. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók az alábbi linken találhatóak: http://www.sztekarrier.hu/hu/hirek1/oszi_allasborze

 

Cserei Bettina

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek