Bezár

Hírarchívum

GE Healthcare: Edison program

GE Healthcare: Edison program

2012. június 27.
1 perc

A GE Healthcare idén is indítja Edison programját: lehetőséget adnak 3 fiatal, tehetséges szoftvermérnöknek, hogy egyedülálló tudásra és tapasztalatra tegyen szert a vállalatnál.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A GE Healthcare Edison programja valójában egy 4 féléves, rotációs rendszerű „vezetőképző”. Azaz 3 hazai és 1 külföldi lokáción aktuálisan élő projekteken kellene dolgoznia a programban részt vevőknek, emellett heti feladatokat kellene teljesíteniük, valamint szakmai és nem szakmai jellegű tréningeken kellene részt venniük. A fél éves rotáció lezárásával egy nemzetközi grémium előtt kellene számot adniuk munkájukról, a program végeztével pedig kiváló karrierlehetőségek állnak a jól teljesítő kollégák előtt.

Elsősorban Bsc diplomával rendelkező, angolul beszélő hallgatók jelentkezését várják, akik az eddigiekben olyan szakmai teljesítményt nyújtottak, amivel sikeresen vehetik a program kihívásait.

Jelentkezési határidő: 2012. július 6. Az Edison program leírása és jelentkezés az alábbi linken: http://jobs.gecareers.com/job/Budaors-EEDP-HC-Job/1833037/

További információ: a GE Healthcare munkatársától, Sipos Gábortól (Recruiter) kérhető a gabor.sipos@ge.com e-mail címen, vagy a +36 23 410-451 telefonszámon.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek