Bezár

Hírarchívum

SZTE: szakmai gyakorlat hete: február 27 – március 2.

SZTE: szakmai gyakorlat hete: február 27 – március 2.

2012. február 16.
1 perc

Grafológiai tanácsadás, online-tesztek, önismereti tréning, gyakorlati ötletek – ezt kínálja a február 27. és március 2. közötti szakmai gyakorlati hét a Szegedi Tudományegyetemen. A változatos programsornak az SZTE TIK és az egyetem Honvéd téri épülete ad otthont.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Nem tudod, hol töltsd a szakmai gyakorlatod, egyáltalán milyen irányba indulj el? Szeretnél minél több visszajelzést kapni, fejleszteni magad, hogy magabiztosabban kezdhesd a gyakorlatot? Jól jönne egy kis segítség a kapcsolatfelvételhez, a pályázat megírásához? Ha már egy kérdés rímel rád, akkor itt a helyed! Egy hetes programunkkal igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy a szakmai gyakorlattal kapcsolatos kérdéseidre választ kapj! Előadásainkat és gyakorlati foglalkozásainkat ajánljuk azoknak, akik kötelező gyakorlat előtt állnak, vagy szeretnének az egyetemi tanulmányok mellett érdemi szakmai tapasztalatokat szerezni, vagy több szakterületbe belekóstolni, mielőtt kilépnének a munkaerő-piacra, vagy éppen ambiciózus hallgatóként meg kívánják alapozni jövőjüket egy általuk preferált gyakorlati helyen. Persze egyik sem zárja ki a másikat!

Bármi legyen is a motivációd, nem árt szem előtt tartani, hogy a munkáltatók a pályakezdőktől elvárják a tapasztalatot, ami neked is meghatározó élmény vagy tanulságos állomás lehet!

A programokra jelentkezni 2012. február 22-ig lehet. További információ: www.sztekarrier.hu

A program plakátja az alábbi linkről érhető el:

www.sztekarrier.hu/shared/dokumentumok/szakmai_gyakorlat_hete_plakat_a2.pdf

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek