Bezár

Hírarchívum

Gazdasági kormányzás az Európai Unióban

Gazdasági kormányzás az Európai Unióban

2012. február 24.
1 perc

A Párizsi Sorbonne Egyetem oktatója és a Külügyminisztérium EU Gazdaságpolitikai Főosztálya vezető-helyettese tart előadást február 29-én a Szegedi Tudományegyetemen az uniós gazdasági kormányzásról. Az újszerű előadássorozatban nemzetközi és hazai előadók szólnak izgalmas gazdasági témákról.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A gazdaság nemzetközi összefüggéseit segít megérteni az EUROPE DIRECT Szeged iroda, az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Európa-tanulmányok Központja, valamint a Budapesti Francia Intézet közös programsorozata. Pierre Verluise, a politikai földrajz doktora, a Párizsi Sorbonne Egyetem oktatója, a Társadalmi és Gazdasági Kutató és Tájékoztatási Intézet kutatója, továbbá Mocsáry Péter, a Külügyminisztérium EU Gazdaságpolitikai Főosztálya főosztályvezető-helyettese tart előadást az SZTE központi épületében (Szeged, Dugonics tér 13.) 2012. február 29-én 10-12 óra között. A beszélgetés moderátora: Farkas Beáta, az SZTE Gazdaságtudományi Kar intézetvezető egyetemi docense.

A konferencia egy olyan előadás-sorozat első eleme, amelyet az Európa-tanulmányok Központ a Budapesti Francia Intézettel együttműködésben francia előadók folyamatos részvételével kíván gazdasági témában a továbbiakban is megrendezni.

A programra a jelentkezési lap itt letölthető

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek