Bezár

Hírarchívum

Nívódíj az SZTE kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatóinak

Nívódíj az SZTE kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatóinak

2012. április 22.
1 perc

A mobilkommunikációval kapcsolatos témák iránti tudományos érdeklődés serkentését, a magas színvonalú hallgatói munka elismerését tűzi ki célul a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékén tanuló hallgatók számára alapított Magyar Telekom Nívódíj.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Egy ősztől elérhető elektronikus űrlapon nevezhetnek majd a nívódíjra az adott tanév (elsőként 2012/2013.) téli vagy nyári vizsgaidőszakában szakdolgozatukat megvédő, alap- vagy mesterszakos képzésre járó hallgatók, akik dolgozatukat a mobilkommunikáció területét (is) érintő témában írták. A díjazott szakdolgozat kiválasztásában a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Telekom képviselői vesznek részt, konszenzuson alapuló szakmai döntéssel.

A Nívódíjjal elismert szakdolgozat szerzője, a teljesítményét elismerő oklevél mellé a Magyar Telekom által biztosított 12 hónapos korlátlan, belföldi mobilinternet-használati lehetőséget kap. A közel 200 ezer forint értékű Nívódíj leendő tulajdonosai így akár T-Mobile kiemelkedően gyors 4G/LTE hálózatán is ingyen netezhetnek, egy egész éven át.


SZTEpress

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek