Bezár

Hírarchívum

2011. évi Dél-alföldi Innovációs Díj pályázat

2011. évi Dél-alföldi Innovációs Díj pályázat

2011. szeptember 23.
1 perc

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottságának elnöksége együttműködve a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megye Kereskedelmi és Iparkamarái) és a Dél alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Khe. -vel idén is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2011. szeptember 30.-ig beérkezett pályamunkákat. Az elbírálás határideje 2011. október 30. Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2011. november első hetében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.

A kuratórium döntéseinek előkészítését BIOPOLISZ Szegedi Innovációs Szolgáltató Kft. szakmai tanácsaival segíti.

A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján megtalálhatók:

http://www2.u-szeged.hu/szab/palyazatok

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek