Bezár

Hírarchívum

SZTEhetség-tréningek

SZTEhetség-tréningek

2011. november 21.

Stresszkezelés, pályázatírás, csoportvezetés és élménypedagógia – ingyenesen

Tréningeket tart tagjainak vezetői kompetenciák, stresszkezelés, csoportszerepek és pályázatírás területén a Szegedi Tudomnyegyetem Tehetségpont. A novemberi programok ingyenesek, ám regisztrációhoz kötöttek. 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az SZTE Tehetségpont novemberben négy tréninget is szervez tagjai számára a Tanulmányi és Információs Központban (TIK). A részvétel minden esetben ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.

Az első, egynapos Pályázatírási alapismeretek című képzést november 19-én tartották. A résztvevők itt megismerkedhettek a projecttervezés és ütemezés kulcsfogalmaival, illetve feladatival, továbbá a szükségletfelmérés és költségkalkuláció módszereivel.

A Csoportszerepek élménypedagógiai gyakorlatok tükrében címet viseli a második, a november 21-i képzés: a jelentkezők kipróbálhatják, milyen csoportszerepek komfortosak vagy éppen kényelmetlenek számukra vicces és elgondolkodtató feladatokon keresztül. A november 22-i Stresszfaktorok és stresszkezelési technikák nevű tréning résztvevői saját aktivitásukat felhasználva fejleszthetik önismeretüket, sőt, megtanulhatják, hogyan növelhetik tűrőképességüket és teljesítményüket.

A november 25-i Vezetői kompetenciák és csoportvezetési készségek fejlesztése tréningen pedig a részvevők segítséget kapnak az egyéni kompetenciák feltérképezésében, de megismerkedhetnek a csoportdinamikával és a csoportfolyamatokkal is. A vezető szerep iránt érdeklődők november 22-ig jelentkezhetnek a szintén egynapos képzésre.

Az SZTE Tehetségpont tagjai mind a négy tréningen ingyenes részt vehetnek, ha előzetesen regisztrálnak a http://www.sztehetseg.hu/ internetes oldalon. További információk az info@sztehetseg.hu e-mail címen vagy a 0662/544-696-os telefonszámon kérhetők.

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek