Bezár

Hírarchívum

Fuveszkert

Zöld Kommandó a Füvészkertben

Zöld Kommandó a Füvészkertben

2011. május 09.
1 perc

Május 20-án, pénteken kb. 15:00 órától kb. 17:00/18:00 óráig és másnap, 21-én, szombaton 09:00 és 16:00/17:00 között ismét ZÖLD KOMMANDÓ AZ SZTE FÜVÉSZKERTBEN

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

zold_kommando_logoA Zöld Kommandó első helyszíne az SZTE GMF Rákóczi téri épülete volt, 2011. január 28-29. között. Második „célpontunk” az Egyetemi Füvészkert, ahol a rá következő héten megrendezésre kerülő EGYETEMI esküvőre tervezzük, továbbra is az önkéntesség jegyében, megszépíteni a egyetemi parkot.

A munkálatok többnyire padok (kb. 30 db) csiszolásából, újrafestéséből, egy pergola festéséből, annak tetejének megjavításából, kapálásból, 2 beltéri helyiség kifestéséből, illetve néhány Zöld Iroda tipp átadásából fognak állni.

Aki úgy érzi, hogy szívesen venne részt egy ilyen, az Szegedi Tudományegyetem értékeit fejlesztő akcióban, kérem Gyarmati László PR gyakornoknál jelentkezzen - a pontos részvételi időtartam megadásával - a gyarmala@gmail.com e-mail címen, de lehetséges a www.facebook.com/SZTETIK oldalon történő regisztrálás is.

A korábbi „akcióról” a www.u-szeged.hu/kongresszusikozpont.hu oldal Társadalmi felelősségvállalás oldalán olvashat.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek