SZTE Info

Privát pénzügyek tanfolyam

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Kedves Hallgatók!

Ajánljuk figyelmetekbe az SZTE Karrier Iroda által szervezett ingyenes privát pénzügyek tanfolyamot, mely kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy hatékonyabban menedzseljétek aktuális pénzügyeiteket, illetve számos hasznos információval, jó tanáccsal szolgál arra vonatkozóan, hogy akár most, akár a végzést követően milyen lehetőségeitek vannak lakásvásárlásra, megtakarításra, hogyan tudjátok a lehető legkisebb költséggel visszafizetni a Diákhitelt stb. A képzés plakátja az alábbi linkre kattintva érhető el:

www.sztekarrier.hu/shared/dokumentumok/privat_penzugyek_plakat.jpg

A képzés időpontja: 2011. február 24., március 3., 10., 17., 24. és 31. (16:00-20:00)

Helyszín: TIK, II. emeleti Közösségi Tér

Jelentkezési határidő: február 21. (14:00)

Jelentkezési lap letöltése:

www.sztekarrier.hu/shared/dokumentumok/jelentkezes_privat_penzugyek_tanfolyam.doc

Üdvözlettel,

az SZTE Karrier Iroda munkatársai

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. november 11.

Nyito_Tanevnyiton_1940_11_11

Mit az üzen a 148, a 80 és a 18 évvel ezelőtti november 11. a Szegedi Tudományegyetem mai polgárainak? 2020. november 11-én, az SZTE Egyetem Napján ünneplés helyett a Covid-19-pandémia leküzdésére fókuszál a szegedi universitas is. A jelen tudományos, egészségügyi, logisztikai és emberi problémái megoldásához talán erőt adhatnak SZTE három „első rektora” november 11-hez kötődő gondolatai.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.