Bezár

Hírarchívum

MEFOB döntőben a férfi kézilabdások

MEFOB döntőben a férfi kézilabdások

2011. április 19.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem férfi kézilabda csapata MEFOB selejtezőt játszott a Debreceni Tudományegyetem csapata ellen 2011. április 14-én.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A hosszú utazás rossz kezdést hozott a szegedi csapat részére, hiszen a 8. percben 8 – 3 – as eredmény állt a Debrecen javára az eredményjelzőn. Ezután beindultak a szegedi fiúk. 10 perc alatt megfordították a mérkőzés állásást (19. perc 9 – 12). A lendület nem hagyott alább és a félidőben már 14 – 23 – as vezetést könyvelhettek el jegyzőkönyvben. Gondolva a visszavágóra, a szegediek úgy folytatták a második félidőt, ahogy az elsőt abbahagyták. Lendületes, ötletes, néhol látványos megoldásokkal kápráztatták el a kilátogató debreceni nézőket. Ez tükröződött a végeredményen is 24 – 43 ! Ez az eredmény azt vonta maga után, hogy a debreceni egyetemisták nem látták értelmét a visszavágónak és lemondtak arról. Így az SZTE csapata bejutott a MEFOB döntőbe (2011. május 08-10. PÉCS - A döntő résztvevői ( Eger, Kodolányi Székesfehárvár, Szeged, és a Pécs-Győr győztes csapata)

A csapat tagjai: Farkas József, BOROS KORNÉL, Komáromi Endre (kapusok), CSATÓ DÁVID (7), Konkoly Ferenc (4), GRŰNFELDER PÉTER (10), ZÖLDY TAMÁS (8), Teimel Róbert (4), Makai Lajos, Szvétek Balázs (3), Füleki Áron (2), Kupcsik Bálint (4), Nagy Norbert (1), Fejes-Tót Arnold, kísérő tanár – Balogh Tamás.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek