SZTE Info

Ingyenes SZTE-s jegyek a Pick Szeged meccseire

Az SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Rektorhelyettesi Hivatala a Szegedi Tudományegyetem és a Sante Kézilabda Sport- és Reklámszervező Kft közötti megállapodás alapján az egyetem hallgatói, dolgozói és korlátozott létszámban SZTE Alma Mater tagjai részére a Pick Szeged Szegeden megrendezendő magyar kupa és bajnoki mérkőzéseire ingyenes részvételi lehetőséget biztosít.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A bérleteket a mérkőzéseket megelőzően a hallgatói, illetve a főállású közalkalmazotti jogviszony – például diákigazolvánnyal, dolgozói kártyával történő – igazolását követően a József Attila Tanulmányi és Információs Központ információs pultjánál lehet átvenni ügyfélfogadási időben. A bérleteket az igények beérkezési sorrendjében osztják ki, s a mérkőzést követő három munkanapon belül kell visszaszolgáltatni őket.

A mérkőzések időpontjai elérhetőek a Pick Szeged hivatalos honlapjáról: www.pick-szeged.sport.hu

Jó szurkolást kíván az SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Rektorhelyettesi Hivatala!
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. január 27.

Kiemelt_Zolnay_Kriszta

Szeged és London között ingázik: a Richter igazgatósági tagja, multinacionális gyógyszercégeket képviselt a nemzetközi porondon, most a pénz és az egészségügy metszéspontján végez szakértői munkát a Tisza-parti város Kígyó Patikája tulajdonosaként is ismert dr. Zolnay Kriszta. Az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán végzett szakemberrel életútjáról beszélgetve megtudtuk, időnként miért kérdezi önmagától: „Ez tényleg velem történt meg?”

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *