SZTE Info

Ingyenes SZTE-s jegyek a Pick Szeged meccseire

Az SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Rektorhelyettesi Hivatala a Szegedi Tudományegyetem és a Sante Kézilabda Sport- és Reklámszervező Kft közötti megállapodás alapján az egyetem hallgatói, dolgozói és korlátozott létszámban SZTE Alma Mater tagjai részére a Pick Szeged Szegeden megrendezendő magyar kupa és bajnoki mérkőzéseire ingyenes részvételi lehetőséget biztosít.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A bérleteket a mérkőzéseket megelőzően a hallgatói, illetve a főállású közalkalmazotti jogviszony – például diákigazolvánnyal, dolgozói kártyával történő – igazolását követően a József Attila Tanulmányi és Információs Központ információs pultjánál lehet átvenni ügyfélfogadási időben. A bérleteket az igények beérkezési sorrendjében osztják ki, s a mérkőzést követő három munkanapon belül kell visszaszolgáltatni őket.

A mérkőzések időpontjai elérhetőek a Pick Szeged hivatalos honlapjáról: www.pick-szeged.sport.hu

Jó szurkolást kíván az SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Rektorhelyettesi Hivatala!
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. május 26.

IMG_9666

Marton Ákos Barnabás és Vinkó Leó fiatal festőművészek, mindketten a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar rajz szakán végeztek. Évek óta alkotnak együtt, és dekorálnak: szórakozóhelyeken, fürdőben és épületek hatalmas tűzfalain csodálhatjuk meg monumentális munkáikat. Az alkotópárossal aktuális megbízásuk helyszínén beszélgettünk.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.