Bezár

Hírarchívum

Elkaszálták az SZTE-Szedeákot

Elkaszálták az SZTE-Szedeákot

2008. november 19.
1 perc
Komoly ellenféllel találta magát szemben az SZTE-Szedeák az NB I/B csoportos férfi kosárlabda-bajnokság Keleti csoportjának 8. fordulójában. Három negyedik remekül tartották magukat az egyetemisták, a végére azonban felőrölték őket a vendéglátó Óbudai Kaszások.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az edzőváltáson átesett szegedi fiúk a múlt fordulóban végre megszerezték második győzelmüket, de ha tartani akarták a Bonifert Domonkos vezetőedző által kidolgozott felzárkózási tervet, akkor az Óbudai Kaszások otthonában sem volt szabad feltartott kézzel a pályára menniük. A feladat nem ígérkezett könnyűnek, hiszen szemben az SZTE-Szedeák 2/5-ös mérlegével a Kaszások 5/2-es mutatóval álltak a tabellán.
Sajnos nem sikerült a bravúr a szombati találkozón, hiszen habár három negyeden át nagyszerűen küzdött a szegedi alakulat, a végét a hazaiak bírták jobban, s a végjátékban a maguk javára döntötték el a találkozót.
A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoport 8. fordulójában:Óbudai Kaszások - SZTE-Szedeák 87-70 (20-21, 20-17, 20-17, 27-15). SZTE-Szedeák: Simándi 14/6, Rezák 1, Nagy A. 18, Kovács 16/6, Kukla 10. Csere: Trényi 9, Fülöp 1, Magyar 1. Edző: Bonifert Domonkos.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek