Bezár

Hírarchívum

Weekend_2024_1600_x_900_keppont

Az Alma Mater Weekenddel zárja a tanévet és kezdi meg a nyarat az SZTE alumni közössége

Az Alma Mater Weekenddel zárja a tanévet és kezdi meg a nyarat az SZTE alumni közössége

2024. május 22.
1 perc

2024. június 15-én, szombaton az SZTE Alma Mater ismét izgalmas családi programokkal, egyéni és csoportos sportolási lehetőségekkel, kari versenyekkel és az elmaradhatatlan főzőversennyel, a GasztroMaterrel várja a kicsiket és nagyokat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ahogyan mindig, úgy idén is ingyenes a rendezvény, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói 2024. június 14-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül. Minden regisztrálónak maximum 10 vendég meghívására van lehetősége, érdemes tehát a család, a gyermekek barátait is invitálni, hogy egy igazán vidám szombat kerekedjen belőle.

A Hattyas sori SZTE Sportközpontban sportbemutatók, kézműves foglalkozások, ugrálóvár, henna és arcfestés, izgalmas, tudományos kísérletek, egészségvédelmi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várják a volt- és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat, barátaikat.

Az Alma Mater Weekenden hirdetik ki az SZTE Lépjük meg! tavaszi mozgásösztönző kihívás nyerteseit. 24 db garantált ajándék mellett külön díjazásban részesülnek a kategóriák győztesei, illetve a legaktívabb kar és legtöbb kilométert gyűjtő egység is.

Ismét lesz GasztroMater egyetemi főzőverseny a megszokott módon: karokat, intézeteket képviselő csapatok mérhetik össze tudásukat a bográcsos ételek területén az Aranyfakanál Díjért. Idén a Lépjük meg! kihívással és a főzőversennyel is Prof. Dr. Karikó Katalin, első női Nobel-díjas alumnánk előtt tisztelgünk.

A programokról részletes leírás ide kattintva olvasható.

SZTE Alma Mater

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek