Bezár

Hírarchívum

kozma-vizkeleti_daniel_01

Párra várva, párban járva – Kozma-Vízkeleti Dániel előadása a Mentorhálóban

Párra várva, párban járva – Kozma-Vízkeleti Dániel előadása a Mentorhálóban

2024. február 21.
2 perc

Februán 27-én, jövő kedden este érkezik Szegedre a Mentorháló 2022-es évadának legsikeresebb előadója, Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb család- és párterapeuta szakembere: Kozma-Vízkeleti Dániel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Kozma-Vízkeleti Dániel február 27-i előadása a párkapcsolatokról szól - minden korosztálynak! Szó lesz a párkapcsolatok kereséséről és születéséről, de fontos gondolatok hangoznak majd el a párkapcsolatok megőrzéséről is. Dániel előadását a párkeresők mellett megkülönböztetett figyelemmel ajánlják a párkapcsolatban élők számára is.

Lépten-nyomon hallunk a párkeresés, pártalálás, párrá válás, párként élés nehézségeiről. Ugyanakkor abban is hiszünk, hogy a világháló soha nem látott lehetőségeket nyitott meg előttünk az ismerkedésre.

Mi változott meg az elmúlt évtizedekben? Mi által lett nehezebb a számunkra megfelelő pár megtalálása - ha nehezebb lett egyáltalán? Velünk van a baj, vagy mindenki mással? Ha már megtaláltuk az Igazit, miként tehetjük párkapcsolatunkat tartóssá és harmonikussá? Meg tudunk-e újulni a hétköznapokban? Hogyan őrizzük a lángot, miként gazdagíthatjuk sokéves párkapcsolatunkat?

Kihagyhatatlan előadás jövő kedden este a párkapcsolatok magaslatairól és lejtőiről, szépségeiről és nehézségeiről!

Az előadás címe: Párra várva, párban járva - Párkeresők, egyedülállók és párban élők napjainkban
Az előadás időpontja: 2024. február 27., kedd 18.00
Előadó: KOZMA-VÍZKELETI DÁNIEL, Magyarország egyik legnépszerűbb párterapeuta szakembere, a Mentorháló 2022-es évadának legsikeresebb előadója
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2.)

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/list/event/KOZMAVIZKELETI240227 oldalon kaphatók. Közel 500 hely már foglalt! Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.


SZTEinfo
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek