Bezár

Hírarchívum

informatikai_szakmai_nap_SZTEborito

Cégek jelentkezését várják a VI. Informatikai Szakmai Napra

Cégek jelentkezését várják a VI. Informatikai Szakmai Napra

2023. október 16.
1 perc

Október 20-ig várják cégek jelentkezését a Szegedi Tudományegyetem VI. Informatikai Szakmai Napjára. A rendezvény jó lehetőség arra, hogy a cégek képviselői találkozhassanak a fiatal informatikus generációval.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem november 21-én tartja a VI. Informatikai Szakmai Napot az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A szakmai programokon informatikus hallgatók vesznek részt, de a rendezvény lehetőséget teremt arra is, hogy bővítsék az informatika iránt érdeklődő fiatalok körét.

Az esemény célja, hogy segítsenek irányt mutatni a fiatal informatikus generációnak, a cégek számára pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy hallgatókkal találkozzanak, és új kapcsolatokat tudjanak kialakítani. A rendezvény nem jöhetne létre a cégek jelenléte és megtisztelő támogatása nélkül, ezért a szervezők számítanak a megjelenésükre.

A jelentkezéseket október 20-ig tudják fogadni. A részletekről az alábbi linken olvashatnak az érdeklődők további információkat:

Céges megjelenési lehetőségek, árak | Informatikai Intézet (u-szeged.hu)

A jelentkezést idén elektronikus űrlapon tudják benyújtani. Első lépésként a Modulo rendszerében regisztrálni szükséges az alábbi linken:

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/uniserv

Borítókép: Tavaly is számos cég képviselőivel ismerkedhettek meg az érdeklődő fiatalok az Informatikai Szakmai Napon. Fotó: Kovács-Jerney Ádám

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek