Bezár

Hírarchívum

almaweekendhu_uszegedhu

Zárd a tanévet az SZTE Alma Materrel, és kezdd a nyarat egy fergeteges családi és sportnappal!

Zárd a tanévet az SZTE Alma Materrel, és kezdd a nyarat egy fergeteges családi és sportnappal!

2023. május 25.
3 perc

Ismét itt az SZTE Alma Mater Weekend! Június 10-én az SZTE Alma Mater várja a kicsiket és nagyokat izgalmas családi programokkal, egyéni és csoportos sportolási lehetőségekkel, kari versenyekkel és az elmaradhatatlan főzőversennyel, a Gasztro Materrel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Hattyas sori SZTE Sportközpontban idén is ugrálóvár, sportolási lehetőségek, kézműves foglalkozások, henna és arcfestés, izgalmas, tudományos kísérletek, környezetvédelmi és esélyegyenlőségi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várják a volt- és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat és barátaikat.

Ahogy mindig, úgy idén is a rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói június 9-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül. Minden regisztrálónak maximum 10 vendég meghívására van lehetősége, érdemes tehát a család, a gyermekek barátait is invitálni, hogy egy igazán vidám szombat kerekedjen belőle.

Az Alma Mater Weekendre szombaton 8.30-tól lehet érkezni, a program szokás szerint 9.15-től egy közös bemelegítéssel indul, majd színpadi bemutatókkal színesítve a hangulatot megkezdődik a programkavalkád.

Sport

A vendégek rövid bemutatók után vagy az állomásokon maguk is szabadon kipróbálhatják a sportokat. Belekóstolhatnak a rögbi, amerikai foci, akrobatika és zsonglőrködés izgalmas világába, lecsúszhatnak a nyári sípályán, de lesz itt tengó, röplabda, kosárlabda, falmászás, íjászat, görkorcsolya, ping-pong, tollas, küzdősportok, ugrálókötél, kangoo, trx, funkcionális jóga, aerial jóga, gerinctorna. A termes csoportos órákra és sportokra előzetes regisztrációt javaslunk a kellemetlenségek elkerülése végett. A regisztrációs felület innen elérhető.

AM_weekend_sport

Kari versenyek

Az Alma Mater Weekenden kiderül, hogy az SZTE Lépjük meg! tavaszi kihívásban melyik kar lett a Legaktívabb és a Legsportosabb. De a versengés ezzel még nem ér véget. A helyszínen kicsik és nagyok egész délelőtt ergométerrel és kosárlabdával gyűjthetik a pontokat saját karuk számára, hogy kiderüljön melyik a Weekend Leghúzósabb és Legpontosabb Kara. A Kari Tengó Bajnokságra 2 fős, a Kari Kötélhúzásra 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. Részletes kiírás itt elérhető.


AM_weekend_kariversenyek

Gyermekkavalkád

A gyermekeknek idén is számos programmal készülünk. Aki szeretné, az a helyszínen menetlevelet kap, és a különböző állomások meglátogatásával pecsétet gyűjthet, jogosultságot szerezve ezzel a nyereménysorsoláson való részvételre.
Hogy a felnőttek se maradjanak ki a nyereményesőből, számukra fotóverseny indul, a rendezvényt követő hetekben közösen keressük a 2023-as Weekend legjobb fotóját.

AM_weekend_gyermekkavalkad

Gasztro Mater

Az Alma Mater Weekend elmaradhatatlan része a Gasztro Mater egyetemi főzőverseny. A korábbi évekhez hasonlóan egyetemi egységek, baráti társaságok jelentkezését várjuk, a baráti bográcsos ételek elkészítéséhez, és hogy kiderüljön, kié lesz 2023-ban az Aranyfakanál Díj. A csapatok jelentkezését az almamater@szte.hu címre várjuk. Érdemes időben szervezkedni, mert a terület befogadóképessége okán az induló csapatok száma limitált.AM_weekend_gasztro

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek