Bezár

Hírarchívum

SZTE Füvészkert

Növények Napja az SZTE Füvészkertben

Növények Napja az SZTE Füvészkertben

2023. május 12.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje idén is csatlakozik a Növények Napja (Fascination Plants Day) nemzetközi rendezvénysorozathoz. A színes programokkal teli eseményre 2023. május 20-án, 10:00 és 16:00 óra között várják az érdeklődőket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Izgalmas és szórakoztató előadásokkal, bemutatókkal, játékokkal valamint kézműves vásárral várják az érdeklődőket a Növények Napjával egybekötött Családi Napon a szervezők az érdeklődőket az SZTE Füvészkertben.

 

A Füvészkert munkatársai a rendezvénnyel szeretnék felhívni a figyelmet a növényi sokszínűségre, a növények rendkívüli változatosságára és az emberi életben betöltött fontosságukra, szerepükre. A nap folyamán lehetőség nyílik különböző növények örökbefogadására is.

 

Az eseményen jelen lesznek a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Növénybiológiai Tanszék és Ökológiai Tanszék, valamint az MTA SZBK Növénybiológiai Intézete és különböző civil szervezetek munkatársai, akik a programok keretében sok-sok érdekességet osztanak majd meg az odalátógatókkal.

 

Belépőjegy ára: 2200 forint.

 

Diákoknak, nyugdíjasoknak 1600 forint. Az óvodások, az SZTE hallgatói és dolgozói, illetve az Alma Mater tagok, valamint a mozgáskorlátozottak 800 forintért tudnak belépni.

 

A csoportos belépőjegy ára (15 főtől) 1800 forint.


A csoportos diák és nyugdíjas belépők ára 1300 forint. A csoportos SZTE-s hallgató, dolgozó, Alma Mater tag, illetve mozgáskorlátozottak belépőinek ára 600 forint.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek