Bezár

Hírarchívum

SZTEnyito

Nyilvános pályázati felhívás vendéglátó ipari üzemeltetésre

Nyilvános pályázati felhívás vendéglátó ipari üzemeltetésre

2023. június 30.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Egészségtudományi Képzési Tömbjének (EKT) épületében büfének helyet adó helyiségcsoport vendéglátó ipari jelleggel történő üzemeltetése bérleti szerződés keretében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A több mint 100 éves múltra visszatekintő SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar új funkcióval ismét birtokba veheti a volt Sebészeti Klinika épületét. A felújítási koncepció a hagyományokra, az eredeti állapot visszaállítására, a közösségi terek növelésére helyezte a hangsúlyt, illetve arra, hogy a XXI. századi kihívásoknak megfelelő digitális oktatási rendszer kiépítésével egy modern környezetben folytatódhasson az oktató-, kutatómunka Szeged belvárosának szívében. A kiíró elvárása egy olyan vendéglátóipari egység kialakítása és üzemeltetése a bérlő részéről, amely képes kiszolgálni az épületben és a környező klinikákon és elméleti intézetekben dolgozók, az épületbe látogató konferenciavendégek, illetve a különböző rendezvényeken részt vevők, valamint az oktatásra érkező hallgatók igényeit is.

A Szegedi Tudományegyetem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.), mint kiíró meghirdeti átlátható szervezet részére, az alábbi ingatlanrészt bérleteztetés útján történő hasznosításra.
Az ingatlan adatai:
Helyrajzi szám: Szeged, belterület, I. ker., 3729 hrsz.
Cím: 6720 Szeged, Szőkefalvi-Nagy Béla u. 6. (Északi Klinikakert)
Megnevezés: Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar
Egészségtudományi Képzési Tömb
Tulajdonos: Szegedi Tudományegyetem
A pályázati kiírás tárgyát képező
helyiségcsoport területe: 76,0 m2 + előtér
Hasznosítás jellege: büfé

A részletes kiírás itt tölthető le.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek