Bezár

Hírarchívum

Szabados_Agi5

Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett? - Szabados Ágnes előadása a Pedagógiai estéken

Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett? - Szabados Ágnes előadása a Pedagógiai estéken

2023. június 08.
2 perc

Szabados Ágnes, a Szegedi Tudományegyetem alumnusa és oktatója, televíziós munkája mellett a Nincs időm olvasni! kihívás alapítója és a Libertine Könyvesbolt tulajdonosa, melyek révén elkötelezett és aktív szervezője az olvasás örömének felfedezését célzó országos mozgalomnak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2023. június 12-én, 18:00 órakor Szabados Ágnes tart előadás a Mentor(h)áló Pedagógiai esték Programsorozat részeként az IH Rendezvényközpontban.

Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett? Hogyan hat a mentális egészségre a rendszeres olvasás? Mi köze a meditációnak az olvasáshoz? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak Szabados Ágnestől azok, akik részt vesznek a Mentor(h)áló Pedagógiai esték hétfő esti előadásán.

Szabados Ági olvasás iránti szenvedélye a Harry Potterrel kezdődött, mára pedig közel 60 ezren olvasnak vele Nincs időm olvasni! kihívásában hónapról hónapra. A műsorvezető, valamint a Libertine Könyvkiadó és Könyvesbolt alapítójának olvasási szenvedélye gyerekkorára nyúlik vissza, de mindig is hivatásának érezte, hogy segítsen az embereknek újra felfedezni az olvasás örömét.

Hétfő esti szegedi előadásán személyes motivációiról, az olvasás fontosságáról beszél majd. Arról, hogy miért tartja fontosnak, hogy mindig legyen nála egy könyv, hogy minden kis szabadidőt ki tudjon használni az olvasásra, illetve személyes brandjének felépítésébe, jövőbeli terveibe is betekinthetnek az érdeklődők.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SZABADOSAGI230612 oldalon kaphatók.

Az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek