Bezár

Hírarchívum

ppmefob1

Profik és válogatottak között is megállták a helyüket az SZTE asztaliteniszezői

Profik és válogatottak között is megállták a helyüket az SZTE asztaliteniszezői

2023. április 21.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem is képviseltette magát az asztaliteniszezők Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságán, a MEFOB-on, ahol több dobogós helyezést is szereztek az SZTE hallgatók.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2023. április 12-én, szerdán rendezték meg az idei év Egyetemi Országos Bajnokságát (MEFOB) asztaliteniszben, melynek a szokásoknak megfelelően Pécs adott otthont. A verseny színvonalát jelzi, hogy az ország számos egyeteméről és főiskolájáról érkeztek profi, a magyar első osztályban szereplő játékosok, illetve utánpótlás válogatottak is asztalhoz álltak a megmérettetésen. A Szegedi Tudományegyetem is képviseltette magát az egyetemisták éves seregszemléjén, a verseny végén pedig több dobogós helyezést is szereztek az SZTE hallgatók.

ppmefob1allo

A legeredményesebb szegedi Laskai Írisz volt, aki a csapat- és páros versenyszámokban Kiss Dorottyával az oldalán bronzérmesként zárt, míg női egyéniben döntőt játszhatott, ahol a PTE-s Dari Helga ellen szenvedett csak vereséget.

ppmefoballo3

Férfi egyéniben szintén elismerésre méltó Biedermann Dániel legjobb négy közé jutása, aki az egész napi stabil és jó teljesítményének köszönhetően megérdemelten állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Az SZTE asztalitenisz csapatának részvételét a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontja támogatta. A sikerekben komoly szerepe volt Dr. Varga Csabának, aki hosszú évekig versenyzőként képviselte az SZTE-t, jelenleg az SZTE Sportközpont óraadója és az asztalitenisz sportági koordinátora.

SZTEinfo/SZTE Sportközpont

A nyitóképen képen balról jobbra látható: Biedermann Dániel, Kockzás József, Kiss Dorottya, Laskai Írisz, Fotó SZTE Sportközpont

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek