Bezár

Hírarchívum

mutiholdolgozol

#mutiholdolgozol - Élményprogramok SZTE-s gyerekeknek április 11-én

#mutiholdolgozol - Élményprogramok SZTE-s gyerekeknek április 11-én

2023. április 03.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem idén csatlakozik a #mutiholdolgozol programhoz: 2023. április 11-én lehetőséget kínál dolgozóinknak, hogy behozzák az egyetemre általános iskolás gyermekeiket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A programot az SZTE Társadalmi Felelősségvállalás Kompetenciaközpont szervezi, családbarát egyetemi programként a csatlakozó egységekben. Az eseményt az intézmény hagyományteremtő céllal indítja 2023-ban.

A gyerekek bepillanthatnak az egyetemi épületekbe, megleshetik apa, anya irodáját, tervezetten 8-12 óra között, az érdeklődés és a programok függvényében.

A program a TTIK Dékáni hivatalban kezdődik, és ott is ér végett. A gyerekek meglátogatják az intézetek, illetve az egyetem által felkínált programokat: játékos foglalkozáson vehetnek részt, szétnéznek a TTIK Bolyai Intézetben, a JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástárban. Szó lesz a Nagy Szegedi Árvízről is. A programot kisvetélkedő zárja, melyre a szervezők a szülőket feltétlenül várják.

Az SZTE Társadalmi Felelősségvállalás Kompetenciaközpont további programfelajánlásokat is szívesen fogad. A munkatársak részvételi szándékukat a résztvevő gyermek nevének és életkorának megadásával április 3-ig jelezhetik e-mailen.

Jelentkezés és további információ:
Gesztes Olympia. Belső szám: 3365, mobil: 20/571 65 11 vagy gesztes.olimpia.gabriella@szte.hu e-mail címen.

A visszajelzések alapján a végleges programot április 6-án küldik el a szervezők a jelentkező szülőknek.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek