Bezár

Hírarchívum

rektori_mod1

Köszönet Lantos Csaba kuratóriumi tag munkájáért

Köszönet Lantos Csaba kuratóriumi tag munkájáért

2023. április 14.
1 perc

Távozik a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány kuratóriumából Lantos Csaba. Munkájáért Prof. Dr. Szabó Gábor az Alapítvány elnöke mond köszönetet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Lehetetlen néhány sorban kifejezni azt a hálát, amellyel a Szegedi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány a kuratóriumból frissen távozott Lantos Csabának tartozik. Miközben meggyőződésem, hogy miniszterként hatékonyan fogja szolgálni hozzáértésével az ország javát, nagyon sajnálom, hogy kurátorként többé nem számíthatunk rá. Lantos Csaba 2015-2021 között az SZTE konzisztóriumának elnöke volt, amelynek során nagy lendülettel és energia ráfordítással segítette az Egyetem vezetésének és a Szenátusnak a munkáját. Ez alatt az idő alatt nemcsak ötleteivel, tanácsaival segített bennünket, hanem megismerve azt, úgy hiszem tisztelni is megtanulta azt a komplex struktúrát, amelyet úgy hívunk: SZTE. Ezen előzmények után aligha csodálkozhatunk, hogy a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány 2021-es megalakulása után a kuratórium egyik legfelkészültebb tagja lett. Nagy űrt hagy maga után és nemcsak kompetenciája fog hiányozni, hanem a viták során tanúsított türelme és csendes humora is.

Csaba, az egész csapat nevében nagyon köszönöm, amit eddig értünk tettél, és bár kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy új pozíciódban időd még értékesebbé vált, őszintén remélem, hogy továbbra is számíthatunk rád.”

 

Szabó Gábor

az SZTEA kuratóriumának elnöke

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek