Bezár

Hírarchívum

SZTE_Fuveszkert_Fold_Napja

Föld Napja a Füvészkertben

Föld Napja a Füvészkertben

2023. április 17.
1 perc

Pecsétgyűjtéssel egybekötött játékos túrára hívják a családokat április 22-én, szombaton 10 órától az SZTE Füvészkertbe. A rendezvényen a környezetvédelemmel, fenntarthatósággal, újrahasznosítással kapcsolatos termékeket is megismerhetik a látogatók.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Föld Napja alkalmából szervezett programon a kicsik és nagyok játékosan tanulhatják meg, hogyan válhatnak aktív környezettudatos emberekké. Az állomásokon mindenki kipróbálhatja ügyességét a hulladékgyűjtési és hasznosítási, valamint természetvédelmi feladatokban. A gyerekek a labirintusban különböző öko-játékokkal játszhatnak, de kipróbálhatják az Öko szabaduló parkot is. A rendezvényen a környezetvédelemmel, fenntarthatósággal, újrahasznosítással kapcsolatos termékeket is megismerhetik a látogatók. Az érdeklődők – többek között – kézműves kiállítókkal, növény árusokkal és gasztro termékeket forgalmazókkal is találkozhatnak.

A játékos túrához kapcsolódó menetlevelet érvényesítők között a Füvészkert ajándékcsomagjait sorsolják ki. A Füvészkert 9.00-18.00 óráig tart nyitva, a pecséteket 10.00-16.00 között lehet gyűjteni.

14.00-kor kezdődik a 7mérföldes együttes gyermekelőadása, mely interaktív, táncos, dalos, játékos időtöltés az aprónép és a szüleik számára is.

További információ az SZTE Füvészkert honlapján.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek