Bezár

Hírarchívum

azerbajdzsan_osztondij

Azerbajdzsáni ösztöndíj SZTE-s hallgatóknak

Azerbajdzsáni ösztöndíj SZTE-s hallgatóknak

2023. április 25.
1 perc

Az Azerbajdzsáni Köztársaság évente 10 ösztöndíjat biztosít magyar állampolgároknak az azerbajdzsáni, orosz és angol nyelvű képzésre az államközi ösztöndíjprogramjában. A magyar állampolgároknak szóló programról online tájékoztatót tartanak április 27-én 18 órától.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Állam felajánlása alapján a Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális megállapodásban biztosított, a 2023/2024-es tanévben megvalósítható egyetemi alap-, mester- és doktori szintű teljes képzésre Azerbajdzsánban.

Alap- és mesterképzésre 6, doktori képzésre pedig 4 magyar állampolgárnak ajánl fel ösztöndíjat az Azerbajdzsáni Köztársaság. A támogatás tartalmazza a tandíjat, ingyenes kollégiumi férőhelyet, egészségügyi biztosítást, havi ösztöndíjat és szükség esetén 6 hónapos alapozó tanfolyamot.

Az ösztöndíjprogramról online tájékoztatót tartanak április 27-én, 18 órától. A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.office.com/r/kLXvmk7yRq

A 2023/2024-es tanévre szóló ösztöndíjakra 2023. május 11-ig lehet pályázni.

A részletes felhívás itt érhető el. A pályázással kapcsolatos további információk ezen a linken találhatóak.

SZTEinfo


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek