Bezár

Hírarchívum

Alumni_Uni

Alumni Uni - Tudásműhely: Hozd a maximumot!

Alumni Uni - Tudásműhely: Hozd a maximumot!

2023. április 12.
2 perc

Hozd a maximumot! Intuíció és önbizalom vizsgahelyzetben. Pattermann Kinga (coach, az Intuíció a gyakorlatban című könyv szerzője) és Bóné Ágnes (HR-vezető, önbizalom növeléssel is foglalkozó tréner) segítségével a sikeres vizsga titkát járjuk körbe az Alumni Uni – Tudásműhely következő, 20. előadásán.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Míg Pattermann Kinga a megérzéseink fontosságával közelíti meg a központi témát, addig Bóné Ágnes az önbizalom fontosságát és annak fejleszthetőségét mutatja be, mindkettő segítségünkre lehet vizsgahelyzetben.

A moderátori feladatokat Gortva Tamás vállalta el, aki egyetemi oktató, középiskolai tanár és coach is.

Az előadás többek között az alábbi témákat járja körbe:
Az önbizalom mennyire fontos tényező vizsgahelyzetben?
A megérzéseinket hogyan tudjuk bevetni vizsga előtt?
Hogyan lehet az intuíciót tudatosabban használni?
Mi a sikeres vizsga titka?
Az önbizalom fejleszthető-e, ha igen, hogyan?

Az Alumni Uni – Tudásműhely az SZTE Alma Mater rendhagyó rendezvénysorozata. Eseményeinkre két előadót hívunk, akik egy azonos témát más-más szemszögből közelítenek meg, majd a rövid - kb. 20-30 perces - előadások után a rendezvény második felében a két előadó beszélget az adott témáról egy moderátor segítségével.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A facebook eseménynél történő visszajelzés nem elegendő a részvételhez.
Regisztrálni a www.uniszegedalumni.com oldalon történő belépést követően, az alábbi linken a "Regisztráció" gombra kattintva lehetséges: https://uniszegedalumni.com/events/566
Az előadás 17:00 órakor kezdődik. Tekintettel arra, hogy videófelvétel is készül, így a beszélgetés ideje alatt a pult nem üzemel. Kérjük a résztvevőket, hogy időben érkezzenek, amennyiben a helyszínen fogyasztási igényük van. Az előadás után is lehetőség lesz helyben fogyasztásra. A helyszínről: https://fb.watch/fpxCXsMCk8/
Kérdés esetén az almamater@szte.hu címre lehet írni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek