Bezár

Hírarchívum

ks-dij-2022_j

Ön is szavazhat a Kopp-Skrabski-díjról: a tudományos jelöltek között az SZTE oktatója, illetve az egykori hallgatója

Ön is szavazhat a Kopp-Skrabski-díjról: a tudományos jelöltek között az SZTE oktatója, illetve az egykori hallgatója

2022. október 22.
2 perc

Életútján vagy hivatásán keresztül példát mutató személy, illetve házaspár kaphatja meg a Kopp-Skrabski-díjat. Tudományos kategóriában az ifjúságkutató Jancsák Csabát (SZTE JGYPK) a seniorok, míg a védőnő Köröm-Varga Vanesszát (SZTE ETSZK) a juniorok között jelölték a kitüntetésre. A döntés a voksolóké, szavazni itt lehet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Idén is meghirdette a Kopp-Skrabski-díj elnyerését célzó pályázatát a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

JNyito_ks-dij-2022

A kitüntetéssel olyan emberek tevékenységét ismerik el, akik a másik boldogulásáért, testi-lelki egészségéért, kisebb vagy nagyobb közösségekért dolgoznak az élet legkülönbözőbb területein.

jancsak-csaba

Elkészült a toplista, 2022. október 20-tól november 6-ig lehet szavazni a Kopp-Skrabski-díjra jelölt személyek és házaspárok közül a favoritra!

Az egyéni és házaspároknak szóló díjra bárkit fel lehetett terjeszteni, és a javasoltak közül a Kopp-Skrabski-díj zsűrije választotta ki azt a 10 személyt és 11 házaspárt, akik hivatalos jelöltekké váltak.

Idén második alkalommal osztják ki a tudományos Kopp-Skrabski-díjat. Többek között az ifjúságkutató Jancsák Csabát (SZTE JGYPK) a 35 év fölöttiek, míg a védőnő Köröm-Varga Vanesszát (SZTE ETSZK) a 35 év alattiak között jelölték a kitüntetésre.

Tehát elindult a díjhoz kapcsolódó közönségszavazás: november 6-áig fogadják a voksokat az alábbi linkről elérhető weboldalon:

https://www.haromkiralyfi.hu/kopp-skrabski-dij-2022-szavazas

kvv

A díj Kopp Mária orvos, pszichológus és férje, Skrabski Árpád mérnök, szociológus nevét viseli. Több országos reprezentatív felmérést végeztek a magyar egészségi állapot és életminőség pszichoszociális háttértényezőinek feltárása céljából. Kopp Mária 2009-ben megalapította a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat.

A Kopp-Skrabski díjátadó 2022 decemberében a Kopp Mária Emlékév záróeseménye lesz, amivel az alapító születésének 80. és halálának 10. évfordulójára emlékeznek.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek