20220310_porkolab_imre_vvv-A3

"Változz - Változtass - Vezess" - Porkoláb Imre előadása az MCC-ben

Az egyéni csúcsteljesítmény fenntartásáról és az innovatív döntéshozatalról is szó lesz a szegedi MCC következő eseményén, amelyen Porkoláb Imre, az MCC Vezetőképző Akadémiájának igazgatója osztja meg gondolatait az érdeklődőkkel. A 2022. március 10-én, 17:00 órakor kezdődő előadás résztvevői az akadémia fejlesztési módszereit is megismerhetik, amelyek a mai komplex környezetre készítik fel a hallgatókat.

Porkoláb Imre a 270 éves múlttal rendelkező Sandhursti Királyi Katonai Akadémián végzett, ezt követően több hazai katonai és civil egyetemen (Corvinus Egyetem, NKE, Stanford, Harvard) szerzett másoddiplomákat, és PhD fokozatot. Katonai karrierjét 1993-ban kezdte, hadszíntéri szolgálaton vett részt az Iraki Szabadság műveletben, és Afganisztánban, valamint szolgált a többi között a NATO Stratégiai Transzformációs Parancsnokságon, illetve a Pentagonban. 2018-tól a Magyar Honvédség innováció terén végzett átalakító munkáját vezette a nemzeti fegyverzeti igazgató kutatás-fejlesztésért és innovációért felelős helyetteseként. Jelenleg az MCC Vezetőképző Akadémia igazgatója.
 
Kutatási területei a hagyományostól eltérő vezetéselmélet, a V.U.C.A. környezetben sikeres változásmenedzsment, illetve a szervezeti átalakítás innovatív módszerei, és azok az üzleti életben való alkalmazhatósága. Több könyve is megjelent, így például a Szolgálj, hogy vezethess!”, A stratégia művészete és a Vállalati Gerillák című kiadvány.

20220310_porkolab_imre_vvv-A3
Az előadás időpontja: 2022. március 10. (csütörtök), 17:00–18:30

Helyszíne: az MCC szegedi képzési központja (6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 85.)

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, és a védettségi igazolvány helyszínen történő bemutatásával lehetséges.
 
Az előadásra regisztrálni az itt elérhető regisztrációs felületen lehet.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Szucs_ViktorSzűcs Viktor - ÁOK, általános orvos

Azért jöttem Szegedre, mert szeretem a kisvárosias, barátságos egyetemeket, Budapest pedig nem ilyen. Szeretnék az embereken segíteni, érdekel ez a tudományág, a kutatások is nagyon érdekesek. Kedvesek a felsőbb évesek, a kari élet nagyon sokszínű. Mindenki jöjjön az SZTE ÁOK-ra!
jiang_xuezhiJiang Xuezhi - GTK: gazdálkodás és menedzsment

Az SZTE a világban és Magyarországon is jó hírű egyetem. Nagyszerű élmény itt tanulni. Az oktatók szakmailag kiválóak, a hallgatótársak kedvesek és nyitottak a külföldi kultúrák felé. A kellemes hangulatú kari rendezvények segítik a beilleszkedést és lehetőséget nyújtanak új barátságok kialakítására.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *