20220310_porkolab_imre_vvv-A3

"Változz - Változtass - Vezess" - Porkoláb Imre előadása az MCC-ben

Az egyéni csúcsteljesítmény fenntartásáról és az innovatív döntéshozatalról is szó lesz a szegedi MCC következő eseményén, amelyen Porkoláb Imre, az MCC Vezetőképző Akadémiájának igazgatója osztja meg gondolatait az érdeklődőkkel. A 2022. március 10-én, 17:00 órakor kezdődő előadás résztvevői az akadémia fejlesztési módszereit is megismerhetik, amelyek a mai komplex környezetre készítik fel a hallgatókat.

Porkoláb Imre a 270 éves múlttal rendelkező Sandhursti Királyi Katonai Akadémián végzett, ezt követően több hazai katonai és civil egyetemen (Corvinus Egyetem, NKE, Stanford, Harvard) szerzett másoddiplomákat, és PhD fokozatot. Katonai karrierjét 1993-ban kezdte, hadszíntéri szolgálaton vett részt az Iraki Szabadság műveletben, és Afganisztánban, valamint szolgált a többi között a NATO Stratégiai Transzformációs Parancsnokságon, illetve a Pentagonban. 2018-tól a Magyar Honvédség innováció terén végzett átalakító munkáját vezette a nemzeti fegyverzeti igazgató kutatás-fejlesztésért és innovációért felelős helyetteseként. Jelenleg az MCC Vezetőképző Akadémia igazgatója.
 
Kutatási területei a hagyományostól eltérő vezetéselmélet, a V.U.C.A. környezetben sikeres változásmenedzsment, illetve a szervezeti átalakítás innovatív módszerei, és azok az üzleti életben való alkalmazhatósága. Több könyve is megjelent, így például a Szolgálj, hogy vezethess!”, A stratégia művészete és a Vállalati Gerillák című kiadvány.

20220310_porkolab_imre_vvv-A3
Az előadás időpontja: 2022. március 10. (csütörtök), 17:00–18:30

Helyszíne: az MCC szegedi képzési központja (6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 85.)

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, és a védettségi igazolvány helyszínen történő bemutatásával lehetséges.
 
Az előadásra regisztrálni az itt elérhető regisztrációs felületen lehet.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


ondrik-imolaOndrik Imola – ÁJTK: nemzetközi tanulmányok

Szegeden az egyetemi élet hatalmas, számos területen kipróbálhatjuk magunkat: írhatunk az egyetemi újságba, beléphetünk az egyetemi színházba, kórusba, különböző sportklubokba. Megannyi program segíti a külföldi tapasztalatszerzést és jövőnk tervezését is, például az Erasmus-tájékoztató és az Állásbörze.
Nagy_GergoNagy Gergő - BTK, szlavisztika-orosz, angol

Mindig is érdekeltek a külföldi Kultúrák, szerettem nyelveket tanulni. Azért választottam a BTK szlavisztika-orosz szakirányát, mert a Szegedi Tudományegyetem híres külföldi pályázati lehetőségeiről (például Erasmus-program), ahol kamatoztathatom az itt megszerzett tudást. Tehát a gyakorlatomat akár külföldön is eltölthetem. Ráadásul az orosz mellé második évtől lehetőségem nyílt felvenni az angol minort, amit szintén hasznosnak tartok a későbbi elhelyezkedésem szempontjából. A szegedi nyelv szak középpontjában a gyakorlat-orientáltság áll, ami igen fontos, ha valaki anyanyelvi szinten szeretne egy nyelvet elsajátítani.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *