szinhazi_vilagnap_hirkep_01

Kulisszaséta a színházi világnapon

1961 óta minden év március 27-e Színházi világnap.

E jeles alkalomból 2022. március 27-én 11.00 és 15.00 órai kezdettel kulisszák mögötti körsétát szervez a Szegedi Nemzeti Színház azok számára, akik kíváncsiak a teátrum olyan tereire, ahol a színházi alkotómunka zajlik, s ahova a nézőknek csak nagyon ritkán van lehetőségük bepillantani.

A program ingyenes, de – a várható érdeklődésre tekintettel – regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az info@szinhaz.szeged.hu címen lehet március 25-én 15 óráig. A szervezők kérik, hogy jelentkezéskor az érdeklődők adják meg, melyik körsétán szeretnének részt venni, valamint hány fővel.

Gyülekezés a Nagyszínház művészbejárója előtt, a körséták kezdete előtt 10 perccel.

További részletek a Szegedi Nemzeti Színház honlapján.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Zadori_BenceZádori Bence – BTK – Kommunikáció-és médiatudomány

Szeged az Alföld fővárosa. Nem olyan nagy és túlcifrázott, mint Budapest, és ez az élmények, az ismerkedés javára szolgál. AZ SZTE pedig sokkal gyakorlatiasabb képzést ad a legtöbb egyetemnél, ami a választott szakom (kommunikáció- és médiatudomány) számára elengedhetetlen. És hogy miért a #sztekomm? Mert túlságosan érdekel a világ és ezt itt különösen díjazzák.

 


Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *