szinhazi_vilagnap_hirkep_01

Kulisszaséta a színházi világnapon

1961 óta minden év március 27-e Színházi világnap.

E jeles alkalomból 2022. március 27-én 11.00 és 15.00 órai kezdettel kulisszák mögötti körsétát szervez a Szegedi Nemzeti Színház azok számára, akik kíváncsiak a teátrum olyan tereire, ahol a színházi alkotómunka zajlik, s ahova a nézőknek csak nagyon ritkán van lehetőségük bepillantani.

A program ingyenes, de – a várható érdeklődésre tekintettel – regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az info@szinhaz.szeged.hu címen lehet március 25-én 15 óráig. A szervezők kérik, hogy jelentkezéskor az érdeklődők adják meg, melyik körsétán szeretnének részt venni, valamint hány fővel.

Gyülekezés a Nagyszínház művészbejárója előtt, a körséták kezdete előtt 10 perccel.

További részletek a Szegedi Nemzeti Színház honlapján.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Major NoemiMajor Noémi – TTIK, molekuláris bionikai mérnök

Azért jelentkeztem az SZTE-re mert az országban csak két egyetemen érhető el a molekuláris bionikai mérnök szak. Mivel Szeged egyetemi város, így ezért választottam inkább Szegedet. És milyen jól is tettem! A tanároknak nagyon jó hírük van, kedvesek, segítőkészek és fiatalok. A képzés rendkívül gyakorlatias, sokszor van laborgyakorlatunk, ami igazán hasznos lesz majd a jövőben. A sok gyakorlat miatt pedig teljesen más a képzés, érdekes és izgalmas.


Toth_Fanni_felveteliTóth Fanni - TTIK, programtervező informatikus

Az SZTE programtervező informatikus szakján igazán minőségi oktatást kapunk. Ami számomra pozitív, hogy tényleg azt kaptam, amire számítottam, amit hirdettek a nyílt napokon is. Ráadásul, ha valaki ügyes a programtervezésben még esélyt is kaphat, hogy a tanszékünkön dolgozzon. Sokan nem is tudják, de duális képzésben is lehet tanulni, ami nagyon sokat segít a gyakorlatias tapasztalatok megszerzésében, és az egyetem után komoly előnyt jelenthet ez a munkaerőpiacon.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *