Bezár

Hírarchívum

mefssztenyit

SZTE-s díjeső a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség közgyűlésén

SZTE-s díjeső a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség közgyűlésén

2022. május 23.
2 perc

A hagyományoknak megfelelően átadták a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) éves rendes közgyűlésén, a szövetség által alapított díjakat. A Szegedi Tudományegyetem képviselői közül négyen vehettek át elismerést 2022. május 20-án, a Miskolci Egyetem díszaulájában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A MEFOB FESZT, az egyetemi sport legnagyobb rendezvénye, ahol egyszerre több egyetemi országos bajnoki döntő zajlik. Az esemény számos szabadidősportos rendezvénnyel kiegészül annak érdekében, hogy a szervezők felhívják a figyelmet a rendszeres sport fontosságára és annak közösségformáló erejére, az egyetemista korosztály számára. A szervezet közgyűlése idén is kapcsolódott a tanév legnagyobb egyetemi sporteseményéhez, a MEFOB FESZT-hez.A MEFOB Fesztivált a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség közösen rendezte a Miskolci Egyetemmel, a házigazda város támogatásával.

A MEFS éves rendes közgyűlésének része a sportért tevékenykedő hallgatók, oktatók, egyetemi dolgozók elismerése. A Szegedi Tudományegyetem képviselői közül négyen vehettek át díjat.

 

A Szegedi Tudományegyetem díjazottjai

 

MEFS Elek Ilona Emlékéremben részesült Hocza Ágnes, a Szegedi Tudományegyetem – JGYPK TSTI testnevelő tanára. A díj adományozható azoknak a személyeknek, akik az egyetemi sport terén több akadémiai éven keresztül végeztek kiemelkedő oktatói és edzői munkát.

 

MEFS Fiatal Sportszakemberek Németh Angéla Magyar Egyetemi Sportért Érdeméremben részesült Szász Róbert Péter, a Szegedi Tudományegyetem – Sportközpont testnevelő tanára és integrált Sportiroda vezetője. A díj az odaítélésekor 35. életévét be nem töltött, több éve az egyetemi sportban dolgozó, az intézményi sportélet szervezésében kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatal sportszakemberek részére adható

 

MEFS Gedény Mihály Elnöki Elismerő Oklevélben részesült Szikszay Marianna, a Szegedi Tudományegyetem – Sportközpont vezető asszisztense.  A díj odaítélésekor az egyetemi sport szervezésében nyújtott több éves, kiváló adminisztratív munkásságot vették figyelembe.


hsz

 

MEFS Halassy Olivér Hallgatói Díjban részesült Honti Szilárd a Szegedi Tudományegyetem – JGYPK TSTI hallgatója.  A díjat azok a hallgatók kaphatják, akik a hazai egyetemi sport terén nyújtottak elhivatott szervezői, támogatói kiemelkedő munkát.


mefsszteweb

 

A díjazottakat, Dr. Tokodi Margaréta, az SZTE Sportközpont vezetője, Hajdúné Dr. Petrovszki Zita, az SZTE TSTI intézetvezetője valamint, Fekete György, az SZTE sportstratégiai referense terjesztette fel az elismerésre.

tklogo

A díjazottaknak gratulálunk!

SZTEinfo/Lévai Ferenc

Fotó: Fekete György, Facebook

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek