Bezár

Hírarchívum

konferencia

Online is végigkövethetjük a ProsperAMnet zárókonferenciáját

Online is végigkövethetjük a ProsperAMnet zárókonferenciáját

2022. március 01.
2 perc

A ProsperAMnet konzorcium záró konferenciáját "How to Boost Service Performance & Service Export Trends in AMs" címmel tartja 2022. március 8-án. A rendezvény házigazdája a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara lesz.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A globalizált világban a korszerű gyártástechnológiát alkalmazó gyártókra (AM) versenykényszer nehezedik. Az ipari szolgáltatások hozzáadása a termékpalettához a vállalati érték és a globális versenyképesség kulcstényezője. A lehetőség a további szolgáltatásokat, például karbantartást kínáló gyártóknak az úgynevezett servitization, amely nagy változásokat igényel a vállalaton belül, különösen a szolgáltatások exportálása esetén.

A 2022. március 8-án, 9:00 órától kezdődő konferencia első részében a résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy meghallgassák az Európa-szerte kiválasztott előadókat, akik a servitization-nel, a szolgáltatástervezéssel és a szolgáltatások jövőjével kapcsolatos tapasztalataikat mutatják be az Ipar 4.0 keretében. A második részben a résztvevők két kisebb munkacsoportra oszlanak munkaterületük szerint. Az AM-ek és a vállalkozásokat támogató szervezetek képviselői jobban megismerkednek a ProsperAMnet projekt keretében kifejlesztett, az AM-eket a szolgáltatási teljesítmény és a szolgáltatásexport tekintetében támogató eszközökkel, míg a politikai döntéshozók megvitatják, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy segítsék az AMS-eket a változások végrehajtásában, és milyen módon lehet a projekt eredményeire építeni a következő CE programozási időszakban.

Az angol nyelvű konferencia helyszíne a szlovéniai Ljubljana, de online is figyelemmel követhető. Az érdeklődők ide kattintva regisztrálhatnak, hogy megkaphassák a rendezvény ZOOM-linkjét vagy a helyszínnel kapcsolatos további részleteket.

A hivatalos meghívó ide kattintva letölthető.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek