Bezár

Hírarchívum

IMG_5926

Felvételit hirdet az SZTE óvodája

Felvételit hirdet az SZTE óvodája

2022. január 04.
1 perc

Az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napköziotthonos Óvodája várja a 2022/2023-as nevelési évben leendő kiscsoportos gyermekeit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

"Hiszünk gyermekeink fejlődésében, különleges védelemben részesítjük őket. Célunk, hogy az óvodai élet öröm legyen számukra, ennek érdekében szeretettel és tudatos felkészültséggel segítjük őket a szülőkkel szorosan együttműködve. Mindent megteszünk, hogy birtokába jussanak mindazoknak a képességeknek, amelyek segítik őket az iskolába lépéshez. Szem előtt tartjuk a differenciált foglalkoztatást és a tehetséggondozást. Mindennapjainkat áthatja az önfeledt, vidám játék, és a közös élmények. Tevékenységeink során különös hangsúlyt kap az egészséges életmód, valamint az erkölcsi és érzelmi nevelés." - olvasható az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napköziotthonos Óvodája honlapján. Az intézmény várja a 2022/2023-as nevelési évben leendő kiscsoportos gyermekeit.

Jelentkezni az óvoda honlapjáról letölthető Regisztrációs lap kitöltésével lehet, amelyet a következő email címre kell elküldeni: ovoda@mail.u-szeged.hu

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek