Bezár

Hírarchívum

kituntetes_borito

Kitüntetésben részesültek az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ munkatársai

Kitüntetésben részesültek az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ munkatársai

2021. szeptember 22.
2 perc

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete a MESZK VIII. Országos Kongresszusán kitüntetéseket adományozott az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ munkatársai számára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a szakmai tagozat ellátási területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként „Tagozatért Díj” elnevezéssel díjat alapított, amelyet azóta országosan évente 6 kamarai tagnak ítél oda.

 

A „Tagozatért Díj” annak a kamarai tagnak adományozható, aki az általa képviselt tagozat munkájában kiemelkedő tevékenységet végez, hozzájárul szakmai tagozatának fejlődéséhez, elismeréséhez. 2021-ben az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ két munkatársa, Baloghné Fűrész Veronika és Banga Béla Erik is kitüntetésben részesült.


Baloghné Fűrész Veronika először ápolóként, majd védőnőként kezdte pályafutását az egészségügyben. A hivatásának gyakorlása során a védőnői munkája mellett, tevékenysége kiegészült vezetői- oktatási feladatokkal. 2007-ben megválasztották a MESZK Csongrád-Csanád Megyei Területi Szervezet Védőnői Szakmai Tagozat vezetőjének. Sokrétegű munkája mellett alapellátási alelnök majd az Országos Szakmai Tagozati Tanácsadó Testületi tagja. A védőnői hivatás minden területén az oktatástól a kutatáson át, a szakmai érdekvédelemig fáradhatatlanul maradandót alkotott és alkot.


kituntetes_cikkbe

 

Banga Béla Erik a Sürgősségi Betegellátási Tagozatvezetője. Tagozata a legfiatalabb tagozata szakmai köztestületünknek. MSc egyetemi ápolói diplomával rendelkezik, végig járva a közép és felsőfokú képzések lépcsőfokait. Egészségtanári diplomájának nagy hasznát veszi a képzések, továbbképzések szervezésében, melyet több mint egy évtizede elkötelezetten végez. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói kamara Elnöksége mindig számíthat naprakész, alapos szakmai véleményére. A 2018-as választásoknál teljes mértékben bizalmat kapott a tagozati küldöttektől. Előadóként rendkívül népszerű. Elmondható, Erik Szívügye a sürgősségi betegellátás, nagy érdemei vannak a tagozat létrehozásában és rendkívül aktív működésében, a nagysikerű szakmai napok szervezésében. Igazi "csapatjátékos".


SZTEinfo - Pósa Tamara

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek