Bezár

Hírarchívum

cikkíró_pályázat

Fejlődik a hazai! – Cikkíró pályázatot és gyakornoki programot hirdetett a Makronóm Intézet egyetemistáknak

Fejlődik a hazai! – Cikkíró pályázatot és gyakornoki programot hirdetett a Makronóm Intézet egyetemistáknak

2021. szeptember 28.
2 perc

A tavaly létrehozott Makronóm Intézet a Makronom.hu-val karöltve egyetemistáknak szóló cikkíró- és gyakornoki pályázatot hirdet „Fejlődik a hazai!” címmel. A jelentkezőknek egy sikeres hazai céget, üzletet, innovációt vagy fejlesztést kell bemutatniuk a patrióta gazdaságpolitikai gondolkodás szellemében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Makronóm Intézet elkötelezett a hazai vállalkozások versenyképességének növelése iránt: gazdaságfejlesztési céljait szemléletformálással, illetve adat- és értékalapú elemzés módszereivel kívánja támogatni, célja pedig, hogy a patrióta szemléletű kutatóknak és kutatásoknak otthont, megjelenési felületet biztosítson.

 

Az Intézet „Fejlődik a hazai” címmel meghirdetett, egyetemistáknak szóló cikkíró pályázata keretében a patrióta gazdaságpolitikai gondolkodás szellemében írt közérthető, egyben szakmailag igényes cikkeket vár felsőoktatási hallgatóktól, mely egy sikeres hazai céget, üzletet, innovációt vagy fejlesztést mutat be. A magyar nyelvű, szóközökkel együtt maximum 20.000 leütés terjedelmű pályamű lehet interjú, riport vagy éppen elemző cikk is, egy pályázó pedig akár 3 cikkel is jelentkezhet.

 

A cikkíró versenyre leadott pályázatokat rangos szakmai bírálóbizottság értékeli. A 25 legjobbnak ítélt pályamű alkotója fejenként 25.000 Ft-os díjazásban részesül, valamint a pályázatra beadott cikkeik számára az Intézet megjelenési lehetőséget biztosít a Mandiner heti hírmagazinban vagy a Makronom.hu online felületén. Ezen felül az 5 legkiválóbb pályamű alkotója számára 4 hónapos, havi nettó 100.000 Ft juttatással járó gyakornoki foglalkoztatást biztosít a Makronóm Intézet, ezen felül pedig az 5 legkiválóbb pályázó további egyszeri díjazásban is részesül.

 

A jelentkezés határideje 2021. október 31. vasárnap éjfél, a pályaműveket a cikkíró verseny űrlapján lehet benyújtani. További információk, a pályázat pontos részletei és a részvételi követelmények a Makronóm Intézet weboldalán elérhető pályázati kiírásában olvashatók.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek