Bezár

Hírarchívum

265agyas

Változások az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ látogatási rendjében

Változások az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ látogatási rendjében

2021. október 08.
1 perc

Október 6-án megváltozott az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ intézményeibe történő belépés szabályozása. Érkezéskor kötelező a kézfertőtlenítés, a testhőmérséklet-mérés illetve a bent tartózkodás ideje alatt a 3 rétegű, sebészi maszk vagy FFP2 vagy FFP3 vagy N95 vagy KN95 maszk viselése. A textil és design maszkok nem használhatók. Emellett a távolságtartásra vonatkozó előírásokat is mindenkinek be kell tartania. A portaszolgálat és az egészségügyi személyzet jogosult ellenőrizni a fenti szabályok betartását.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A belépési pontokon a kézfertőtlenítés, a távolságmegtartás és a maszkviselés mellett a pre-triage kérdőív kitöltése a betegek, a kísérők, a látogatók, valamint a partnerek részére továbbra is kötelező.

 

Az intézménybe tervezhető fogászati ellátásokra, a rehabilitációs ellátásokra, valamint a tervezhető invazív beavatkozásra érkező 6 évnél idősebb betegeknek, továbbá a kísérőknek és a látogatóknak rendelkeznie kell védettségi igazolvánnyal vagy oltási igazolással, vagy a belépést megelőző 48 órán belüli mintavételből származó, negatív eredményű PCR teszttel - ezek igazolására az erre szolgáló applikáció is elfogadható - amelyek bemutatása a belépéskor kötelező.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek