Bezár

Hírarchívum

asztalitenisz_kupa-02-02

Asztalitenisz verseny SZTE-s polgároknak

Asztalitenisz verseny SZTE-s polgároknak

2021. október 12.
2 perc

2021. Október 20-án, szerdán délután az íróasztalt és az iskolapadot sportasztalra cserélhetik az SZTE polgárai és családtagjaik.  Az SZTE Sportközpont és Sportiroda, az Asztalitenisz Sport Klub Szeged sportegyesülettel közösen, évek óta szervez szabadidős programokat, versenyeket.  A GOODWILL - SZTE ASZTALITENISZ KUPA alkalmából női és férfi egyéni kategóriában küzdhetnek az érmekért, serlegekért a résztvevők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„SZTE 100 - Egy Sportos Nap” elnevezéssel rendezett egésznapos programot a Szegedi Tudományegyetem, amelyen sportpályává alakult a Dugonics tér szeptember 22-én, az egyetem fennállásának 100. évéhez kapcsolódó mozgásos programok miatt. Az eseményen Prof. Dr. Kónya Zoltán, tudományos és innovációs rektorhelyettes elmondta, hogy lényeges kérdés, hogy a felsőoktatás milyen módon járulhat hozzá a fiatalok egészség-magatartásának kialakításához és annak testi-lelki egészségre gyakorolt hatásának növeléséhez. Az SZTE sportéletének meghatározásakor legfőbb célként fogalmazódott meg, hogy minden egyetemi polgár találkozzon a sporttal. Az SZTE az egészséges hallgatók, és munkavállalók egyeteme szeretne lenni – mondta akkor Dr. Kónya Zoltán.


Ezt a törekvést erősíti a Sportközpont legújabb programja is: az SZTE szabadidős pingpong versenyt hirdet, amelyen bárki indulhat, aki kapcsolatban van az egyetemmel. A verseny helye: SZTE Sportközpont (Szeged, Hattyas utca 10. - Asztalitenisz terem).


asztalitenisz_kupa-01_web


A verseny időpontja: 2021.10.20. (szerda)

Versenyszámok, időrend:

16 óra - Női és férfi egyéni verseny SZTE hallgatóknak (nincs nevezési díj)
18 óra - Női és férfi nyílt verseny

A verseny lebonyolítása:

• a nyílt versenyen az egyetemi hallgatók mellett az egyetem dolgozói és családtagjaik is indulhatnak
• versenyszámonként minimum 3 fő nevezése esetén rendezik külön a férfi és női versenyt
• a nevezőket alapvetően 4-es, esetleg 3-as csoportokba sorsolják, és az 1-2. helyezettek jutnak a főtáblára, a 3-4. helyezettek a vigasztáblára kerülnek, ahol kieséses rendszerben folytatódik a verseny.

Nevezési díj: 1.000.-Ft/fő (csak az egyetemi dolgozók és családtagjaik számára)
Nevezés és jelentkezés: info@atsk.hu címen, 2021. október 15-ig vagy a helyszínen, a versenyszám megkezdése előtt 30 perccel.
Díjazás: a főtábla és vigasztábla 1-3. helyezettek serleg és érem díjazásban részesülnek.


A versenyt 5 jól elkülönített asztalon bonyolítják le a szervezők, az általános járványügyi előírások betartásával. Akik kedvet kapnak a rendszeres sportoláshoz, részt vehetnek a Sportközpontban induló rekreációs asztalitenisz programon is.

SZTEinfo

Borítókép: SZTE Sportközpont

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek