Honlapra_7

Pályatervezési tanácsadás középiskolásoknak


Milyen szakterület illene hozzám? Alkalmas lennék-e rá, megvannak-e hozzá a megfelelő képességeim? Milyen tárgyakat kell majd tanulnom a képzés során? Mi alapján és hogyan döntsek?


Ha ezek a kérdések intenzíven foglalkoztatnak, vegyél részt pályatervezési tanácsadásunkon, mely segít, hogy mélyítsd önismereted, tudatosítsd motivációid, erősségeid és ennek tükrében határozd meg a hozzád leginkább illő képzési területeket.


Miért jó?


  • segítünk a továbbtanulással kapcsolatos elakadásaid feloldásában, legfontosabb kérdéseid megválaszolásában!
  • feltérképezzük erőforrásaidat,
  • tisztázzuk motivációidat, céljaidat
  • teljesebb képet adunk az egyes képzési területekről, szakokról
  • tervezünk, ötletelünk lehetséges pályautakról
  • érdeklődési köröd alapján megkeressük a hozzád leginkább illeszkedő szakmai területet, de törekszünk arra, hogy legyenek B és C verzióid is
  • felületeket, módszereket ajánlunk a döntést segítő információk begyűjtéséhez, támogatunk ezek feldolgozásában
  • lépésekre bontjuk a megvalósításhoz vezető utat


Hogyan segítünk?


Eloszlatjuk a bizonytalanságod, konkretizálunk, önismeretben fejlesztünk, vágyakat és realitásokat hangolunk, a tervezést cselekvésbe fordítjuk, mindezt VELED alakítjuk!


Kivel fogsz találkozni?


Fazekas Melinda – SZTE Karrier Iroda, szakmai vezető, mentálhigiénés szakember, pályatervezési tanácsadó, tréner


A tanácsadás keretei, jelentkezés módja:


A pályatervezési tanácsadás személyes/online formában TÉRTÉSMENTESEN (de korlátozott számban) érhető el az SZTE partner középiskoláinak diákjai számára!

A tanácsadás 2-3 alkalmat jelent, alkalmanként 45-60 percben.

Írj nekünk a fazekas.melinda@szte.hu e-mail címre, hogy időpontot egyeztethessünk vagy keress bennünket a 62-546-680-as telefonszámon!


Az alábbi brosúrában bővebb információkat olvashatsz a tanácsadás kereteiről, főbb tartalmáról, illetve a téged váró szakemberekről:


Pályatervezési tanácsadás középiskolásoknak

(a letöltéshez kattints a szövegre)


Mit tegyek, ha nem tudok eljönni az egyeztetett időpontra?


Először is: szeretnénk megkérni, hogy az egyezetetett időpontot jól jegyezd fel. Ha mégis közbejönne valami, ami miatt nem tudsz ott lenni, jelezd nekünk a tanácsadás időpontja előtt 24 órával.Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!


Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3