weboldal_nyito_facebok_insta_miertszte_kolesz_SZTE_WEB

Kolesz vagy inkább albérlet? - A második otthon Szegeden

SZÉLESKÖRŰ ALBÉRLETKÍNÁLAT, KEDVEZŐ ÁRÚ SZOBÁK, SZÍNVONALAS, UGYANAKKOR MEGFIZETHETŐ KOLLÉGIUMOK – ILYEN

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK VÁRNAK RÁD, HA AZ SZTE-T VÁLASZTOD.


SZTE Kollégiumok listája >>>

Az SZTE öt központi beiskolázású kollégiumában a legkülönbözőbb tudományterületek és szakok hallgatói között születhetnek ismeretségek, egész életre szóló barátságok, vagy épp szerelmek, míg a kari beiskolázású kollégiumban csak az adott karok hallgatók laknak. A kari kollégiumok előnye a közös kar vagyis az ebből adódó közös jegyzetek és tanulás, és persze a felsőbb éves egyetemisták tanácsai, mellyel az elsőéveseket segíthetik.

 

KOLLÉGIUMI DÍJAK

A kollégiumi térítési díj mind a karközi, mind a kari kollégiumokban az állami ösztöndíjas hallgatók esetében havi 10 ezer forint körül, az önköltséges képzésben résztvevő diákok esetében havi 10-16 ezer forint körül mozog. Ez igen kedvező a fővárosi kollégiumokhoz képest, ahol akár 25 ezer forintot is fizethet egy önköltséges egyetemista.

 
A Szegedi Tudományegyetem kollégiumi videósorozata az alábbi lejátszási listán tekinthető meg:
ALBÉRLETEK A FŐVÁROSI ÁR TÖREDÉKÉÉRT

Szegeden akkor is megtalálod a számodra legmegfelelőbb szálláshelyet, ha inkább albérletben laknál. A kiadó szobák és lakások választéka rendkívül nagy, a város gyakorlatilag bármely részén található megfelelő albérlet. Érdemes az online egyetemi albérletkeresőn böngészni, az egyetemi albérlet-közvetítő facebook oldalát felkeresni, vagy a szegedi ingatlanirodáknál tájékozódni. Kiadó szobákat már 40 ezer forint+rezsi áron találhatsz, míg a 1,5-2 szobás albérletek 90-100 ezer forintnál kezdődnek. Ez a budapesti albérlet árakkal összehasonlítva – ahol egy 1,5 szobás lakásért legalább 170 ezer forintot elkérnek – szuper ajánlat!

esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.
Kocsik EdinaKocsik Edina – BTK – anglisztika

Szerintem Szeged sokkal barátságosabb város, mint Pest. Nagyon közvetlenek az emberek, és mindenhol ismerősökkel találkozok. Tetszik, hogy az egyetem elkötelezett a környezettudatosság iránt. Emellett az oktatás színvonala is kiemelkedő a hazai egyetemek viszonylatában is.
További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *