Bezár

Hírarchívum

Mikulas_2021

Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

2021. november 26.

Az SZTE alumnijait adománygyűjtésre, gyermekeiket versmondásra, üzenetküldésre és rajzolásra hívja az SZTE Alma Mater, a 2021-es Mikulás Nap alkalmából.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Bár a vírushelyzet miatt sajnos most sincs lehetőség megtartani a hagyományos Alma Mater Mikulást a tavalyi évhez hasonlóan, az SZTE volt hallgatói és családjaik online, együtt készülhetnek az ünnepekre. A gyerekek idén is videóüzenetben - verssel, dallal - vagy rajzzal üzenhetnek a Mikulásnak, a felnőttek pedig az SZTE Alma Mater hagyományos adománygyűjtő akciójához csatlakozhatnak.

A verssel, dallal vagy üzenetküldéssel kapcsolatban néhány dologra érdemes odafigyelni: a felhívásra 2-12 éves korú gyermekek Mikulásvárással, téllel, karácsonyra hangolódással összefüggő verseit, dalait, üzeneteit várják, amelyet videóra rögzítve lehet elküldeni az sztealmamater@gmail.com e-mail címre. A videót bármilyen arra alkalmas eszközzel lehet rögzíteni (akár telefonnal is), a felvétel minősége nem befolyásolja az eredményt. Egy videó hossza legfeljebb 3 perc lehet.

A videókat 2021. december 03-ig lehet elküldeni, ezeket folyamatosan közzéteszik az SZTE Alma Mater Facebook oldalán. Pályázni rajzzal, vagy bármilyen, más, a témához kapcsolódó alkotással lehet. A nyerteseket sorsolás útján választják ki a szervezők. A felhívásban részt vevőknek egy meglepetéssel is készülnek az SZTE Alma Mater munkatársai. Részletek a Facebook oldalon (https://www.facebook.com/SzteAlmaMater) és a honlapon (https://uniszegedalumni.com/feed).

A hagyományokhoz híven az SZTE Alma Mater munkatársai idén is várják, gyűjtik az adományokat, amelyeket az Elszalasztott 1000 év KHE és a Szegedi Családok Átmeneti Otthonába juttatnak majd el. Ajándékozhatunk édességet - érdemes olyat küldeni, amely több részre osztható, hiszen csomagok készülnek belőlük - vagy játékokat, könyveket, plüssöket. Az adományokat 2021. december 3-ig lehet bevinni az SZTE Alma Mater irodájába (Szeged, Honvéd tér 6., 33-as ajtó).

További információk: Facebookon, az SZTE Alma Mater oldalán, a hivatalos eseményénél https://www.facebook.com/events/459423918943897/?ref=newsfeed vagy az almamater@szte.hu e-mail címen kérhető.

SZTEinfo

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek