Bezár

Hírarchívum

kiemelt_legujabb_klinika_20160826

Tarolt az SZTE az Év Covid Dolgozója Pályázaton

Tarolt az SZTE az Év Covid Dolgozója Pályázaton

2021. április 01.
1 perc

A Magyar Kórházszövetség közzétette az Év Covid Dolgozója Pályázat nyerteseinek névsorát: Juhász Hajnalka és Dr. Rokszin Richárd orvost, valamint Molnár-Gábor Réka és Ormándi Gábor egészségügyi szakdolgozót díjazták a szavazatok alapján.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Februárban indult az Év Covid-dolgozója szavazás. A Fogjunk­össze.hu alapítvány legújabb kampányával az orvosoknak, ápolóknak és a nem ágy melletti dolgozóknak, például a karbantartóknak, beteghordóknak, takarítóknak szeretnének segíteni.


A kezdeményezés megálmodója, dr. Ficzere Andrea, meg van arról győződve, hogy a beteg és az őt ellátó személyzet közötti kapcsolat minősége azon múlik, tud-e a két fél megértéssel, empátiával, a másik szempontjainak elfogadásával közelíteni egymáshoz.


A Duna Bonum Alapítvány 100 millió forintot ajánlott fel a Kórházszövetség tagkórházaiban dolgozó személyek részére. A kórházak személyzete és az ott meggyógyuló betegek a Fogjunk össze oldalán 2021. február 22-től szavazhattak arra a 150 emberre, akinek hálásak. A legtöbb szavazatot kapó 50 orvos, 75 szakdolgozó és 25 nem ágy melletti dolgozót díjazzák.


Három kategóriában lehetett szavazni: az év covid-orvosa, az év covid-szakdolgozója, az év nem ágy melletti dolgozója.


Gratulálunk:


  • Dr. Rokszin Richárdnak,
  • Juhász Hajnalkának,
  • Molnár-Gábor Rékának,
  • és Ormándi Gábornak, a Szegedi Tudományegyetem Szent Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozóinak!

SZTEinfo
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek