Bezár

Hírarchívum

fb_osztondij_2022_23

Ösztöndíj lehetőségek az Egyesült Államokba

Ösztöndíj lehetőségek az Egyesült Államokba

2021. március 29.
1 perc

Idén is lehet jelentkezni a Fulbright ösztöndíjakra, melyekkel amerikai felsőoktatási intézményekben lehet tanulni vagy kutatni. Pályázhatnak oktatók, kutatók és posztgraduális képzések hallgatói.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottsága meghirdette végzős hallgatók, doktoranduszok, illetve oktatók és kutatók számára a 2022/2023-as tanévre szóló ösztöndíjait.


Fulbright ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik legkésőbb 2021. július 31-ig megszerzett felsőfokú végzettséggel, valamint megfelelő szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és az Egyesült Államokban szeretnének oktatni, kutatni, vagy továbbtanulni.


Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet.


A különböző ösztöndíj típusokról, a pályázat feltételeiről és menetéről valamint az elbírálás folyamatáról a Fulbright Program honlapján olvashatnak bővebben az érdeklődők.


A posztgraduális hallgatói ösztöndíjak leadási határideje 2021. május 17. Az oktatói ösztöndíjak és kutatói ösztöndíjakra 2021. október 15-éig lehet jelentkezni.


A Fulbright Hungary tájékoztató webinart szervez, amelyen volt ösztöndíjasoktól is lehetőség nyílik kérdezni. A webinárokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az educationusa@fulbright.hu email címen lehet. Az előadások időpontjai az alábbi linken elérhetőek.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek