Bezár

Hírarchívum

ajtk11_1170x445

Biztonságpolitikai kihívásokra keresi a választ az Integrációs Klub

Biztonságpolitikai kihívásokra keresi a választ az Integrációs Klub

2021. március 12.
1 perc

A EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő online Integrációs Klub előadását március 29-én 15 órától rendezik meg „Hogyan tovább Schengen? Biztonságpolitikai kihívások az Európai Unió előtt” címmel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet által működtetett EUROPE DIRECT Szeged kiemelt figyelmet szentel a diákság információs igényeinek az Európai Unió szakpolitikáival kapcsolatos kérdésekben.


A EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő online Integrációs Klub előadását „Hogyan tovább Schengen? Biztonságpolitikai kihívások az Európai Unió előtt" címmel rendezik meg március 29-én, 15 órától. Az előadó Dr. Sztáray Péter biztonságpolitikáért felelős államtitkár, Külgazdasági és Külügyminisztérium. A levezető elnök Prof. Dr. Trócsányi László egyetemi tanár, SZTE ÁJTK NRTI, európai parlamenti képviselője lesz.


Az eseményen való részvételi szándékot jelezni lehet online regisztrációval a www.u-szeged.hu/irs/ed oldalon az aktualitások menüpontban, vagy e-mailben az ed@irsi.u-szeged.hu címen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek