Bezár

Hírarchívum

HelloAI_RIS_banner_4_

10 hetes kurzus a mesterséges intelligencia egészségügyi alkalmazási lehetőségeiről

10 hetes kurzus a mesterséges intelligencia egészségügyi alkalmazási lehetőségeiről

2021. május 11.
2 perc

Ingyenes angol nyelvű mesterséges intelligencia képzést kínál az SZTE hallgatóinak a GE Healthcare partnereivel közösen. A 10 hetes kurzus során az érdeklődők megoldásokat keresnek az egészségügyi kihívásokra a mesterséges intelligencia segítségével.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A GE Healthcare, a Szegedi Tudományegyetem együttműködő partnere, a stockholmi KTH Intézet, a madridi LEITAT Technológiai Központ és az EIT Health által szervezett online mesterséges intelligencia (MI) képzésre az orvosi, mérnöki és üzleti karok hallgatóit, fiatal kutatókat, egészségügyi szakembereket várnak, akik az egészségügyi ellátás innovatív megoldásai iránt érdeklődnek.


A HelloAI RIS Online program célja, hogy közelebb hozza az egészségügyben alkalmazott mesterséges intelligencia alapú megoldásokat, valamint modulok és online események révén ismertesse meg a résztvevőkkel az MI alapjait és gyakorlati megvalósítását. A képzés az online tanulási lehetőség mellett mentorálási alkalmakat is biztosít a szervezők magasan képzett szakembereivel. 


Az elmúlt évben mintegy 800 résztvevő végezte el a GE egészségügyi üzletága, a GE Healthcare által vezetett programot, amelyet a Stockholmi Királyi Technológiai Intézet, valamint a LEITAT Technológiai Intézet támogat.


A képzés angol nyelven történik.


Határidők:

• Jelentkezési határidő: 2021. május 28.

• Kiválasztási időszak: 2021. május 31. és június 11. között

• Képzési időszak: A képzés 2020. június 21-én kezdődik és 2021. augusztus 30-án ér véget

 

A program teljes ösztöndíjlehetőséget kínál a RIS régiók (köztük Magyarország) pályázói számára, jelentkezés, önéletrajz és kísérőlevél alapján.


Jelentkezni az alábbi oldalon lehetséges.


Az önéletrajzokat a helloai.online@ge.com e-mail címre várják.


További információ itt található.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek